Cornelia Catanga decis sa pastreaze copilul: "Eu merg inainte cu sarcina. Orice ar fi"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:10

Cantareata Cornelia Catanga a aflat la varsta de 54 de ani ca este insarcinata, in ciuda faptului ca si-a legat trompele.

Cornelia Catanga a fost invitata in emisiunea WOWbiz pentru a-i anunta pe telespectatori ca a luat o decizie.  "Am avut un vis ciudat. Era un loc alb si un medic care ma palpa pe burtica si mi-a zis ca o sa am o fetita", a spus artista.

 

"Aseara am avut un vis ciudat, aproape ca nu am dormit deloc. Si parca o voce am auzit.

Mi-a spus ca o sa am fetita. Si m-am trezit de dimineata si i-am spus lui Padureanu ca o sa avem o fata. Iar el mi-a spus ca nu se poate pentru cam problema pe care o am. Am zis ca indiferent ce ar fi, eu merg inainte cu sarcina. Orice ar fi", a marturisit Catanga.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.