Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, iritata de intrebarile jurnalistilor: "Sunt soacra, nu consilier"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 14:50

Rand pe rand, toata familia premierului a ajuns sa dea cu subsemnatul la DNA. Astazi, mama lui Victor Ponta a stat in fata procurorilor, in calitate de martor.

„Sunt soacra, nu consilier” a spus Cornelia Naum, iritata de intrebarile jurnalistilor. Mama premierului a fost asteptata in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie de o armata de jurnalisti. Daca la intrare, Cornelia Naum nu a declarat mare lucru, la iesire femeia s-a facut foc si para sub ploaia de intrebari a ziaristilor.

Inainte sa se prezinte in fara procurorilor, mama premierului a asteptat ingandurata pe holul Directiei Anticoruptie din Ploiesti.

Femeia a fost incurajata de avocatulul care o reprezinta. Importante sau nu, procurorii nu s-au lipsit de informatiile pe care mama premierului le-ar detine. In ceea ce priveste implicarea in afacerile pe care Iulian Hertanu, ginerele sau, le derula, avocatul femeii spune ca anchetatorii nu o audiaza in calitate de suspect.

La cateva ore dupa ce mama sa a dat cu subsemnatul la DNA, premierul Victor Ponta transmitea si un mesaj prin intermediul internetului.

De altfel, in urma cu doua saptamani, premierul tinea sa ii ceara public iertare mamei pentru ce i se intampla. Saptamana trecuta, sora premierului a trecut prin fata procurorilor fiind audiata si ea, in acelasi dosar.

##VIDEO133883##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iulian Hertanu, cumnatul premierului este suspectat de

procurorii DNA de frauda cu fonduri europene. Inainte ca instanta sa ia decizia de a-l trimite dupa gratii, pentru 30 de zile, premierul a anuntat ca este pregatit sa ia o decizie transanta.

Procurorii sustin ca Iulian Hertanu, impreuna ca alti oameni de afaceri, si 2 parlamentari, ar fi deturnat fonduri europene, in valoare de 7, 8 miiloane de lei si ar fi facut o evaziune fiscala de 2 milioane si jumatate de lei.
Judecatorii trebuie sa stabilesca pana la finalul anchetei de ce se fac vinovati.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.