Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite! Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani: „Niciodată nu ne-am spus”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 dec 2023, 05:10

Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu de 30 de ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi au dezvăluit care este cheia fericirii lor.

Cornelia și Lupu Rednic sunt împreună de peste 30 de ani și se iubesc mai mult ca niciodată! Cântăreții de muzică populară au dezvăluit, în cadrul emisiunii WOWnews, care este cheia unei căsnicii fericite, cel puțin în cazul lor.

Cornelia și Lupu Rednic au dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite

Cornelia Rednic a dezvăluit că, într-o căsnicie de atât de mult timp, nu este întotdeauna ușor, dar secretul unei căsnicii fericite este respectul reciproc și asumarea responsabilităților.

„Uneori e ușor, alteori e greu. Cheia este respectul, cât ești tu de dispus să îl înțelegi și tolerezi pe celălalt, pentru că vrem, nu vrem, suntem foarte diferiți cu toții și nu trebuie să avem tot timpul dreptate, un cuvânt.

Ego-ul foarte mare nu își are locul într-un cuplu, nici într-o relație de prietenie nu își are locul. E important să știi să ierți, să îți dorești să fii acolo, pentru că e foarte simplu să nu fii și e foarte greu să fii.

Nu e ușor. O căsnicie e ca o școală de viață, pentru că te învață multe lucruri, treci prin foarte multe. Dacă vrei să faci ceva și pleci de jos, cum am plecat noi, nu am avut moșteniri, nu suntem din oameni săraci, dar nu am fost nici de bogați și atunci a trebuit să muncim pentru tot ce am făcut.

Citește și: Maria Cârneci și-a deschis sufletul și a vorbit despre relațiile de iubire din tinerețe: „Toată viața mea am trăit cu o frică în sufletul meu să nu îmi fac părinții de rușine”. De ce s-a temut artista mereu

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Când muncești, asta presupune nervi, foarte multă oboseală, să îi treci celuilalt cu vederea poate o zi proastă, dar să știi că amândoi vreți să trageți la aceeași căruță, asta este cel mai important. Îți asumi o responsabilitate”, a explicat Cornelia Rednic.

Ce sfaturi are cuplul Rednic pentru tinerii îndrăgostiți

Pentru că divorțurile și despărțirile sunt tot mai dese în ultimul timp în showbiz-ul național și internațional, Lupu Rednic a oferit sfaturi valoroase, din perspectiva sa de om căsătorit și împlinit, tinerilor care sunt la început de

drum într-o relație.

Citește și: Ce părere are Maria Cârneci, de fapt, despre soția fiului ei: „Nu o consider noră”. Cântăreața a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”

„Suntem căsătoriți de peste 30 de ani și ne certăm constructiv, dar niciodată nu ne-am spus un cuvânt care nu e la locul lui unul altuia. Trebuie să apreciezi omul de lângă tine, să știi să îl tolerezi și trebuie să știi să ierți”, a declarat Lupu Rednic.

„Dacă faci lucruri frumoase, cu credință în Dumnezeu, o să ai și bani și o căsnicie frumoasă”, a completat Lupu Rednic.

 

Taguri: