Corneliu Vadim Tudor: "Am venit la Parchet pentru ca vreau sa fac un film dupa biografia lui Kovesi" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 00:05

Zambitor si relaxat. Asa a aparut Corneliu Vadim Tudor la Parchet.

 A fost chemat pentru dosarul legat de evacuarea din sediul de partid. Nu s-a putut abtine si a facut o gluma. Evident, in stilul sau caracteristic.

Mult mai impaciuitor si mai calm de aceasta data, Vadim a fost incantat de colaborarea cu procurorii. Tribunul recunoaste ca este temperamental din cale afara, dar ca este si domn. Spune cinstit ca si-ar cere si scuze daca i s-ar solicita. Are insa o conditie. 


Din ciclul "romanul s-a nascut poet si e poet in orice situatie", Vadim a ignorat se pare locul unde se afla si s-a trezit recitand poezii si vorbind in latina chiar in fata Parchetului.

Dosarul privind evacuarea liderului PRM din sediul sau de partid va fi refacut. Asa ca tribunul, va fi nevoit, cel mai probabil sa vina din nou la parchet pentru a da declaratii legate de evenimentele tumultoase.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.