Corneliu Vadim Tudor, intalnire de gradul zero pe holurile tribunalului. Nu o sa va vina sa credeti cu cine a dat nas in nas!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:00

Intalnire de gradul zero la Curtea de Apel! Tribunul Corneliu Vadim Tudor a dat nas in nas cu mai multi sustinatori.

N-o sa va vina sa credeti despre cine este vorba si nici ce i-au cerut acestia. Vizita la instanta i-a adus lui Corneliu Vadim Tudor o surpriza de proportii. Venit sa dea piept cu Gheorghe Funar care ii contesta candidatii din partid la europarlamentare, tribunul a dat de altcineva.

Si cand s-a intors, iata ce-a descoperit: fanii nu erau stransi ciorchine pentru a-l sustine pe el, venisera sa dea ochi cu legea, Civila si nu prea.

Toti cei care stateau pe holurile Curtii de Apel sunt implicati intr-un dosar de coruptie. In aceasi cauza apar si vrajitoarele Mellisa si Vanessa, care ar fi inselat-o pe Oana Zavoranu cu suma de 450.000 de euro.

Asa ca poate de teama vrajitoarelor sau din alte considerente, nici Vadim n-a stat mult la taclale: „ Sunt ca o fiara, rup lantul. Neinteligibil in tiganeste rad acestia! Eu stiu tiganeste mai bine ca voi, hai dati-i bataie ,sunt intr-o forma de zile mari! ” Profitand de forma in care se afla tribunul, romii si-au strigat oful: „ Scoateti-l
pe Becali afara, va rog frumos!
”. Tribunul a avut un raspuns clar si concis: „ Ba, crestinati-va! Intoarceti-va la Dumnezeu, mergeti dupa Gabi Lunca! V-am pupat! ”.

##VIDEO107638##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.