Cornete cu crema de ciocolata
Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
6-8 cornete de inghetata
200 g ciocolata
100 g smantana lichida
125 g crema de branza
100 ml frisca lichida
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie
Mod de preparare
Se fierbe smantana cu coaja de portocala si vanilia.
Se adauga ciocolata, seomogenizeaza bine, apoi se adauga crema de branza.
Se bate frisca si se adauga peste crema obtinuta, incorporand cu grija.
Se umplu cornetele si se dau la rece cateva minute.
Se pot orna cu bomboane colorate.
Ingrediente
6-8 cornete de inghetata
200 g ciocolata
100 g smantana lichida
125 g crema de branza
100 ml frisca lichida
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie
Mod de preparare
Se fierbe smantana cu coaja
de portocala si vanilia.
Se adauga ciocolata, seomogenizeaza bine, apoi se adauga crema de branza.
Se bate frisca si se adauga peste crema obtinuta, incorporand cu grija.
Se umplu cornetele si se dau la rece cateva minute. Se pot orna cu bomboane colorate.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta