Cornete cu crema de ciocolata
Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
6-8 cornete de inghetata
200 g ciocolata
100 g smantana lichida
125 g crema de branza
100 ml frisca lichida
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie
Mod de preparare
Se fierbe smantana cu coaja de portocala si vanilia.
Se adauga ciocolata, seomogenizeaza bine, apoi se adauga crema de branza.
Se bate frisca si se adauga peste crema obtinuta, incorporand cu grija.
Se umplu cornetele si se dau la rece cateva minute.
Se pot orna cu bomboane colorate.
Ingrediente
6-8 cornete de inghetata
200 g ciocolata
100 g smantana lichida
125 g crema de branza
100 ml frisca lichida
Coaja de la o portocala
Extract de vanilie
Mod de preparare
Se fierbe smantana cu coaja
de portocala si vanilia.
Se adauga ciocolata, seomogenizeaza bine, apoi se adauga crema de branza.
Se bate frisca si se adauga peste crema obtinuta, incorporand cu grija.
Se umplu cornetele si se dau la rece cateva minute. Se pot orna cu bomboane colorate.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”