Cornulete cu bors

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 03 oct 2020, 00:05

Fragede si delicioase

 

Cornulete cu bors
Ingrediente
Fragede si delicioase
1 pahar cu ulei
1/2 pahar cu bors
30 g drojdie de bere
750 g faina
Rahat sau gem
Zahar pudra
Faceti o coca din faina, ulei, bors si drojdie si framantati.
Intindeti o foaie, taiati in patrate, umpleti-le cu rahat sau gem si formati cornulete pe care le coaceti in cuptor la foc potrivit pana capata o culoare putin galbuie.
Tavaliti-le fierbinti in zahar pudra.


Ingrediente

1 pahar cu ulei
1/2 pahar cu bors
30 g drojdie de bere
750 g faina
Rahat sau gem
Zahar pudra


Mod de preparare


Faceti o coca din faina, ulei, bors si drojdie si framantati.
Intindeti o foaie, taiati in patrate, umpleti-le cu rahat sau gem si formati cornulete pe care le coaceti in cuptor la foc potrivit pana capata o culoare putin galbuie. 


Tavaliti-le fierbinti in zahar pudra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”