Cornulete cu rahat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:10

Cornulete fragede de post!

Ingrediente

Margarina 200 g
Bors proaspat 100 ml
Faina 500 g
Rahat 200 g
Un praf de sare
Drojdie proaspata 25 g
Zahar vanilat 20 g
Zahar pudra 50 g


Mod de preparare

Se pregateste maiaua. Se incalzesc 50 ml de bors in care se dizolva drojdia.
Se pune zaharul vanilat, un praf de sare, se presara putina faina si se lasa la dospit 5 minute, intr-un loc cald.

Separat intr-un castron se amesteca maiaua pregatita, margarina, restul de bors si faina.
Se framanta pana se obtine un aluat.
Apoi se intinde aluatul sub forma de cerc si se taie triunghiuri.
Se pun bucatile de rahat si se ruleaza.
Se pun intr-o tava cu hartie pergament si se coc la 180 grade timp de 10-15 minute.
Se servesc pudrate cu zahar.

 

Taguri: