Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2017, 09:35

Asa faci cele mai fragede cornuri de post cu gem si nuca. Sunt fragede si pufoase si se fac super simplu.

Ingrediente:
1 pachet margarina
250 ml apa calduta
4 linguri de ulei
6 linguri zahar
25 gr drojdie proaspata
500 gr faina
coaja rasa si zeama de portocala
coaja rasa de lamaie
200 gr gem de prune
150 gr miez de nuca maruntit
1 varf lingurita bicarbonat de amoniu
1 lingura otet de mere
sare
 
Mod de preparare:
Am frecat drojdia cu 2 linguri de zahar pana la lichefiere si am turnat peste ea 150 ml apa calduta.

Intr-un vas am pus pe foc 100 ml apa cu doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie si portocala si zeama de portocala si am lasat pana la topirea zaharului.

Cititi continuarea pe kfetele.ro


 

 

Taguri: