Coronavirus Romania: cel mai mic numar de cazuri din ultimele saptamani. Cate infectii noi s-au inregistrat in ultimele 24 de ore

Autor: B.M.
izoleta

Coronavirus Romania: autoritatile comunica cel mai mic numar de infectari din ultimele 24 de ore.

Grupul pentru Comunicare Strategica anunta cel mai mic numar de infectari cu coronavirus de la ridicarea restrictiilor. Astfel, in ultimele 24 de ore, in Romania s-au inregistrat doar 146 de cazuri noi.

Potrivit datelor oficiale, la ATI sunt internate in acest moment 181 de persoane. Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 5.287 de persoane. Alte 75.782 de persoane sunt in izolare la domiciliu și se afla sub monitorizare medicala.

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 385.728 de teste.

Citeste si: Focar de coronavirus in Bucuresti. Autoritatile sunt in alerta: ce zona este afectata

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Coronavirus Romania: Alexandru Rafila, despre trendul infectarilor

Președintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spunea in cursul zilei de luni ca aparent situatia in Romania este buna.

"Aparent stam bine, pentru ca cifrele din saptamana precedenta au fost in scadere. Am ajuns de la 1.320 de cazuri, undeva in jur de 200 de cazuri. Dar de doua zile inregistram valori putin mai mari.

E consecinta activitatilor sociale mai intense incepand cu data de 15 mai", a spus Alexandru Rafila la Digi24.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.