Cosmar pe sosea! Grav accident in lant la Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 11:25

Un grav accident s-a petrecut pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita.

30 de muncitori ai unei fabrici din zona, terminasera programul de lucru si se indreptau spre case cu autocarul de serviciu. Brusc, soferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat. Cinci dintre muncitorii aflati in autocar  au fost raniti si transportati la spital.Petru Rumega, inspector Sef Politia Rutiera Timisoara, a declarat ca soferul autocarului nu a respectat distanta fata de masina care circula in fata lui. O macara a repus autocarul pe roti dupa trei ore, timp in care circulatia pe drumul national Timisoara- Moravita a fost ingreunata. 


La scurt timp, insa, un alt accident  s-a produs  pe drumul care leaga Timisoara de Vama Cenad. O masina a alunecat din cauza carosabilului umed si a intrat pe contrasens, izbind din plin o alta masina. Martorii spun ca soferul accidentat a intrat pe contrasens si a izbit in plin un microbuz in care se aflau patru pasageri: mama, tata si doua fetite. Alte doua masini nu au mai apucat sa franeze si s-au ciocnit in plin.
In total au fost 7 victime, dintre care unul, soferul care a produs accidental, se afla in stare grava. Politistii cerceteaza acum ambele cazuri.