Cosmarul care o va urmari toata viata! O soferita si-a vazut bebelusul si propria mama cum s-au stins in urma unui accident provocat chiar de ea

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:23

Nu a tinut cont de regulile de circulatie si a accelerat cand nu trebuia! Intr-o fractiune de secunda, soseaua s-a transformat in drumul plangerii!

Noapte cumplita pentru doua familii care se intorceau spre casa. Tanara in varsta de 26 de ani, care avea permis de numai un an, a fost cea care a intrat in depasire, in apropierea unui pod. Venea dintr-o localitatea invecinata si se indrepta spre casa, impreuna cu mama sa, dar si cu fetita de 6 ani si bebelusul de numai 3 luni, aflati pe bancheta din spate a masinii.

Coliziunea cu masina care venea de pe constrasens a fost inevitabila.

Bebelusul si batrana au murit pe loc! In autoturismul care circula regulamentar se aflau 2 barbati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amandoi au fost grav raniti si au fost transportati, imediat,  la spital.

Tanara care a provocat accidentul si fetita sa de 6 ani au supravietuit, dar au fost grav ranite. Copila are mai multe traumatisme la cap si torace si va ramane sub supravegherea medicilor.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.