Cosmarul fratilor batuti de bunica lor a socat o tara intreaga! Nu este o poveste, ci o realitate crunta a unor copii maltratati in cel mai crud mod!

Autor: D.I. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 23:01

Batrana si-a batut nepotii cu vatraiul iar acum regreta amarnic ca si-a pierdut tutela asupra acestora.

Doi copii din Teleorman au fost obligati sa suporte bataile bunicii lor vreme indelungata, o bunica foarte agresiva, dupa spusele oamenilor din sat. Prea mici sa se apere, prea mici ca sa isi croiasca propriul drum, abandonati de mama, orfani de tata, lasati prin orfelinate si refugiati in batatura bunicii paterne, micutii sunt neputinciosi in a-si putea trai linistiti copilaria.

Atunci cand unul dintre frati este intrebat, de catre reporter, ce a patit la fata, micutul, cu ochiul vanat si arcada sparta, parca ar vrea sa spuna ceva, dar isi inghite cuvintele … din spatele lui, fratele,
batut si el, ii sopteste raspunsul. “Am cazut pe gheata, cu sania”, spune micutul. Bunica urmareste cateva imagini in care se vede cum isi bate nepotii cu vatraiul, iar atunci cand reporterul o intreaba de ce ii bate pe copii, femeia raspunde nonsalant: “M-au enervat. Lasa ca nu i-am omorat”.


In tot acest tablou teribil, micutii stau si asista la o sceneta scandaloasa a oamenilor mari.
Ei unde vor merge, vor fi abandonati iar, vor ajunge iar ai nimanui? Cine stie unde le este lor mai bine? Acasa la bunica sau la orfelinat?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.