Cosmarul oamenilor din Izvoarele pare fara sfarsit. Pamantul a inceput sa se cutremure din nou

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

De ieri, oamenii spun ca au fost cel putin 7 seisme si le este frica nu se inmulteasca.

Ca au fost puternice, stau marturie imaginile surprinse de o camera de supraveghere din magazinul comunei.
Ce traiesc acesti oameni ar putea fi trecut in categoria fenomenelor paranormale.  Peretii li se despica, vazand cu ochii, usile li se deschid si se inchid singure, iar geamurile paraie, gata sa iasa din balamale.

Mai intai, bubuituri si zgomote bizare se aud din pantecele pamantului, urmate de un suierat infricosator, iesit din adancuri.

Apoi, o liniste macabra, prevestitoare de ce este mai rau, se asterne peste Izvoarele. La scurt timp, insa, casele incep sa tremure, gata sa se prabuseasca.

Localnicii tin o evidenta stricta a cutremurelor care le macina casele, putin cate putin. Toti au caiete in care-si noteaza ora si durata, iar peretii lor au crapaturile lipite cu bucati de scotch.
Doar doua luni, atat au stat linistiti oamenii din Izvoarele.
De ieri, pamantul a inceput sa se cutremure din nou, iar miscarile sunt parca si mai puternice.
Tanti Valentina are aproape 90 de ani. Femeia spune ca a apucat multe cutremure, insa niciunul la fel de puternic precum cele din ultima perioada, la Izvoarele.

Pamantul a inceput sa se zgaltaie in toamna anului 2013. Dupa nenumarate studii si masuratori, specialistii in Fizica Pamantului au concluzionat ca in zona a fost un roi seismic, ceea ce a facut ca pamantul sa se zgaltaie de cel putin 400 de ori, intr-o luna.
Aceste explicatii nu i-au multumit pe localnici care cred ca totul a inceput din cauza extragerilor de titei din zona.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.