Cosmarul pe care il traieste Gabriela Cristea in ultima vreme! Uite ce probleme are prezentatoarea TV

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

De aproape un an, Gabi Cristea si sotul ei, Tavi Clonda, s-au mutat in Otopeni, intr-o casa frumoasa cu un etaj si o curte in care, dupa orele epuizante de munca, ei se pot relaxa in voie, la un gratar sau la iarba verde.

"Zona este super si noi ne simtim foarte bine in locuinta din apropierea Bucurestiului. Aici ne incarcam bateriile si ne invitam in weekend prietenii apropiati. Este, deocamdata, coltisorul nostru de Rai", spunea vedeta Kanal D in presa mondena.

Din pacate, toata aceasta armonie s-a transformat in ultima luna intr-un cosmar, din pricina constructiilor care se fac in zona.

Pe strada in care este amplasata vila in care locuieste Gabriela au inceput lucrarile de canalizare si nimic nu mai este la fel.

Vedeti cu ce probleme se confrunta vedeta pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.