Cosmarul soferilor din Bucuresti! Rablele abandonate ocupa locurile de parcare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 23:20

Ce faceti atunci cand nu reusiti sa gasiti un loc de parcare dupa ce ati dat cateva ture de bloc?

Stiti si dumneavoastra, nu trebuie sa va spunem noi. Va enervati, mai dati o tura si daca tot nu gasiti, blocati alte masini! Locuri de parcare ar fi, dar ce te faci cu masinile abandonate?

Ati trecut pe langa ele de mii de ori si cu siguranta le-ati observat. Dar, cel mai tare v-au enervat atunci cand nu ati reusit sa gasiti un loc de parcare.

Nu-i asa ca v-a venit sa impingeti masina veche si ruginita, si sa va parcati propriul autoturism, pe locul care sta ocupat de ani de zile? Cu siguranta asta ati simtit,

dar ce ati facut? Probabil ati inghitit in sec si ati mai dat cateva ture de bloc in cautarea locului de parcare.

E o adevarata aventura sa gasesti in Bucuresti o bucata de asfalt unde sa-ti lasi autoturismul fara sa incurci circulatia si fara sa ocupi un loc platit. Sunt peste 2 milioane de masini care circula pe strazile Capitalei si de 10 ori mai putine locuri de parcare.


Nici nu e de mirare ca soferii sunt mereu nervosi, ca opresc masinile  pe marginea strazilor, le pun pe avarii si pleaca sa-si rezolve problemele.
In aceste conditii, ne intrebam de ce autoritatile nu ridica cele aproape 200 de mii de masini abandonate pe trotuare si in parcari!

Nu e bulevard in Bucuresti unde sa nu gasesti cel putin o rabla care nu a mai fost pornita de ani de zile.
Autoritatile spun ca nu pot ridica masinile fara acordul proprietarilor. Pe principiul cand doi se cearta ar treilea casiga, avem si in cazul de fata un invingator. De fapt, mai multi.

Ii cunoasteti si probabil cel putin o data i-ati platit. Vorbim despre parcagii de ocazie care stau in zonele aglomerate, rezerva locuri si dirijeaza circulatia. Totul contra cost, evident!

Pana cand autoritatile vor lua masuri nu ne ramane decat sa fim calmi si rabdatori si sa cautam locul de parcare pana il gasim!
##VIDEO110701##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii