Cosmarul tinerei din Timisoara, batuta de iubitul gelos timp de 22 de ore, nu se mai termina! Ce a patit in sala de judecata

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:38

In sala de judecata, fata si-a revazut agresorul pentru prima oara dupa bataia sora cu moartea. Ce despagubiri cere fata pentru calvarul prin care a trecut, aflati acum!

Georgiana isi gaseste cu greu cuvintele dupa patru ore petrecute in sala de judecata. Pentru prima oara de la scandalul care le-a schimbat viata pentru totdeauna, cei doi s-au intalnit fata in fata. Ea, in public. El, in boxa acuzatilor. S-au privit in ochi ca niste dusmani, nicidecum ca indragostitii de altadata.

Fostul iubit i-a cerut iertare in sala de judecata. Georgiana nu a fost deloc impresionata si este convinsa ca agresorul nu se caieste.

Din contra. Joaca teatru in fata magistratilor pentru a primi o pedeapsa blanda.

Georgiana traieste un calvar dupa bataia crunta primita. Daca vanataile de pe corp sunt aproape vindecate, tinerei inca ii este greu sa se priveasca in oglinda. Din cauza ca fostul iubit i-a smuls parul din cap, fata are nevoie de implanturi.

Avocatii lui au cerut sa fie cercetat in arest la domiciliu. Judecatorii urmeaza sa dea o decizie in acest sens.
Tanara spera sa obtina de la fostul iubit daune morale de o suta de mii de euro pentru chinul indurat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”