„Cosmin a atins o coardă sensibilă…’’ Vlădaia, în lacrimi la Insula de 1 milion. Concurenta nu s-a mai putut abține în fața lui Cosmin Cernat

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 apr 2024, 22:03

Vlădaia a izbucnit în lacrimi la Insula de 1 milion

Sursa: Kanal D

Ediție emoționantă a emisiunii ”Insula de 1 milion”, sâmbătă, 6 aprilie. Nominalizată la joc, Vlădaia a izbucnit în lacrimi când Cosmin Cernat a deschis un subiect extrem de sensibil pentru aceasta. Iată despre ce este vorba.

Sâmbătă, 6 aprilie, Vlădaia a izbucnit în lacrimi. În arena din Republica Dominicană, Cosmin Cernat a întrebat-o pe Vlădaia dacă îi este dor de copiii de la actorie, iar aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile. Concurenta și-a deschis o școală de teatru în Pitești, acolo unde predă copiilor care își doresc să exploreze această artă.

Vlădaia a izbucnit în lacrimi la ”Insula de 1 milion”

Nicoleta, Isabela, Argentina și Vlădaia au fost propuse de doamna Angela la probă. Înainte de joc, Cosmin Cernat le-a invitat pe cele patru concurente în arenă pentru a spune câteva cuvinte. Vlădaia i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat faptul că a avut un vis, ce ar putea deveni realitate dacă aceasta va părăsi Insula de 1 milion.

Citește și: Alexandra, concurenta de la "Insula de 1 milion", care a aruncat în aer tabăra Sudicilor, poartă o durere în suflet

Tânăra susține că i-a visat pe copiii de la teatru și că aceștia au întrebat-o de ce s-a întors în țară. Cosmin Cernat a atins o coardă sensibilă în momentul în care a întrebat-o dacă aceasta simte lipsa copiilor de la teatru, ochii concurentei fiind inundați de lacrimi.

„Normal că îmi este dor de ei. Sunt minunați, sunt atât de inocenți și creativi. De fiecare dată îmi dau o energie foarte bună, datorită lor eu nu am cum să văd răul atât de rău”, a spus Vlădaia la Insula de 1 milion.

Concurenta a vorbit cu ochii în lacrimi despre copiii de la actorie

Cosmin Cernat a rugat-o pe Vlădaia să le transmită și un mesaj copiilor de la actorie. Concurenta le-a transmis faptul că le este extrem de dor de ei și că este o adevărată plăcere să lucreze cu ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mi-e foarte dor de voi și de energia voastră. Și chiar îmi place foarte mult să lucrez cu voi. Mă bucur foarte mult că vă dau libertatea de a fi voi pentru că atunci când veți fi mari nu veți mai avea libertatea astea. Îmi este foarte dor de voi. Am promis că nu plâng. Cosmin a atins o coardă sensibilă”, a

fost mesajul transmis de Vlădaia.

Citește și: Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion”: “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

Tânăra a recunoscut faptul că nu are copii, însă micuții de la actorie sunt ca și copiii ei. Vlădaia i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat faptul că îi este dor de glumele lor, de țipetele lor și că îi este extrem de greu să renunțe la ei.

„M-am atașat foarte mult de ei, chiar dacă n-am copii, ei sunt precum copiii mei. Îmi este super dor de ei, de fiecare în parte, de glumele lor, de felul în care țipau ”Maria, Maria”. Copiii pe care îi pregătesc la actorie sunt punctul meu sensibil. Poate au fost momente în care am zis că n-o să mai fac asta sau poate erau mai puțini copii, dar când mă uitam la ei și-i vedeam...nu mă lasă sufletul să abandonez”, a mai spus Vlădaia.

Iată momentul în care Vlădaia izbucnește în lacrimi la Insula de 1 milion: