Cosmin are o iubită afară? Mama Ștefaniei a găsit conversațiile! „El ar vorbi cu o iubită pe care el o are în afară!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla, vineri în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iun 2024, 22:11

Stefania si Cosmin se vor confrunta cu noi probleme in cuplu

Sursa: Captură KANAL D

Ștefania, supărată foc pe Cosmin! Concurenta a intrat în posesia unor conversații compromițătoare trimise chiar de mama ei! Aflați cum va reacționa Cosmin și ce se va întâmpla cu relația lor!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente spectaculoase, noi concurenți dornici să își caute perechea în cadrul show-ului matrimonial, dar și cu multe întâmplări neașteptate, răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După ce în ediția precedentă în centrul atenției s-au aflat Roberta și Sebastian, care au decis că relația lor să ia o pauză, în ediția de vineri, Ștefania și Cosmin vor ajunge din nou într-un punct critic și se vor confruntă cu mari probleme în cuplu.

Ștefania, supărată pe Cosmin

În ediția de vineri, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Ștefania și Cosmin vor ajunge într-un punct critic al relației lor. Celelalte concurente vor sesiza atitudinea Ștefaniei față de partenerul ei și vor încerca să afle ce anume i-a adus pe cei doi îndrăgostiți în acea situație.

Citește și:  Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

Julia: Ștefania a venit destul de deranjată!

Patrick: Și Cosmin la fel!

Cosmin: Povestești tu?

Ștefania: Da! Pur și simplu i-am adus un deranj de-al meu și se pare că s-a supărat!

Julia: Aparent, tu ești mult mai supărat decât e ea supărată! Nu înțeleg!

Cosmin: Nu sunt supărat! Eram nervos! Acum sunt ok!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Julia: Arată-ne ce poți!

Cosmin: Nu vrei să vezi ce pot!

Ștefania a intrat în posesia unor conversații compromițătoare la adresa lui Cosmin

Vizibil afectată de situația creată, Ștefania va recunoaște în cele din urmă, la îndemnul Andreei Mantea, ceea ce se petrece de fapt între ea și Cosmin și ce anume i-a distanțat.

Tânăra va mărturisi că mama ei a descoperit niște conversații de-ale lui Cosmin cu o altă față, în afară emisiunii și astfel această îl bănuiește că ar fi înșelat-o.

Citește și: Roberta a cedat! Mesajele primite au adus-o la limita răbdării: „Nu mă simt bine nici fizic, nici în general”

Andreea Mantea: Când ai vorbit cu mama ta ultima dată?

Ștefania: Azi dimineață!

Andreea Mantea: Ce ți-a spus mama ta azi dimineață?

Ștefania: Mi-a trimis niște conversații apărute pe niște grupuri în online, niște conversații în care s-ar presupune că el ar vorbi cu o iubită, sau cu o față pe care el o are în afară!