Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 17 aug 2024, 16:39

Bărbatul de 35 de ani a fost găsit înecat după 48 de ore

Sursa: Replica Online

Cosmin, un tată în vârstă de 35 de ani, și-a sacrificat viața pentru a-și salva fiica de la înec.  

Cosmin, un tată de 35 de ani din România, a devenit un adevărat erou, sacrificându-și viața pentru a-și salva fiica de la înec într-o tragedie cutremurătoare care a avut loc în stațiunea Jupiter.

Cosmin a sărit în mare pentru a-și salva fiica

Evenimentul tragic s-a petrecut pe o plajă din această stațiune, unde familia venise să-și petreacă vacanța. Ceea ce ar fi trebuit să fie o săptămână de relaxare și distracție s-a transformat într-un coșmar pentru cei dragi lui Cosmin.

În ziua fatidică, steagul roșu era arborat pe plajă, un semn clar că marea era periculoasă din cauza valurilor puternice și a curenților puternici. În ciuda avertismentelor, mai mulți turiști au ignorat pericolul și au intrat în apă, printre aceștia numărându-se și fiica de doar 7 ani a lui Cosmin. Din păcate, fetița a fost imediat prinsă de curenți, fiind trasă în larg. Fără să stea pe gânduri, Cosmin s-a aruncat în mare pentru a o salva, conștient de riscurile majore la care se expunea.

Martorii oculari povestesc cum tatăl, cu ultimele sale puteri, a reușit să împingă fetița în brațele unui alt turist care se afla în apropiere și care a reușit să o aducă în siguranță la mal. În acel moment, fetița fusese salvată, dar Cosmin nu a mai avut șansa de a ieși din apă, fiind prins de curenți și tras în larg, unde valurile puternice l-au înghițit.

Citește și: Impact teribil pe un pod din Cernavodă: Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit violent cu un autocar

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Probleme de sănătate pentru Laurențiu de la „Casa iubirii”! Nimeni n-a știut până acum de boala fostului concurent: „Făceai injecții...”

Trupul lui Cosmin a fost găsit după 48 de ore de căutări

Imediat după incident, autoritățile au declanșat operațiuni ample de căutare, la care au participat salvamari și scafandri de la ISU Dobrogea.

Din nefericire, eforturile acestora nu au fost încununate de succes în primele ore, iar soția lui Cosmin, martoră la întreaga scenă, a asistat neputincioasă de pe mal, în timp ce salvatorii încercau să-i găsească soțul.

După 48 de ore de căutări intense, trupul neînsuflețit al lui Cosmin a fost descoperit în dimineața zilei de vineri, 16 august, la baza unui dig din apropiere. Scafandrii au relatat că trupul bărbatului a fost găsit într-o zonă periculoasă, unde fundul mării formează o groapă adâncă de 5-6 metri, întinsă pe o distanță de aproximativ 100-150 de metri.

Aceasta a fost o zonă extrem de dificilă pentru căutări, din cauza adâncimii și a curenților puternici.

„Am efectuat căutare la baza digului. Paralel cu malul este o groapă de aproximativ 5-6 metri pe o distanță de aproximativ 100-150 de metri”, a declarat Marian Ciulei, șeful scafandrilor ISU Dobrogea.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!