Cosmin Cernat a facut anuntul si cere parerea fanilor EXATLON: "Astept raspunsurile voastre!" Este vorba despre traseele pe care concureaza Faimosii si Razboinicii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 sep 2018, 11:23

Una dintre marile schimbari ale noului sezon EXATLON este legata de traseele pe care concureaza Faimosii si Razboinicii.

Fata de primul sezon acestea sunt mai lungi, mai dificile si mai obositoare, avant elemente de dificultate ridicata, ce solicita la maximum corpurile concurentilor.

Intr-o postare pe contul lui oficial de Instagram, Cosmin Cernat a facut un apel la fanii EXATLON si i-a rugat sa ii spuna care cred ei ca este cea mai spectaculoasa parte a unui traseu.

"Salut! As vrea sa stiu de la voi, cei care urmariti EXATLON, care vi se pare cea mai spectaculoasa parte a unui traseu! Poate fi vorba de o tiroliana, poate fi vorba de un mosor, de

o punte, de un tobogan... Astept raspunsurile voastre, iar apoi o sa-l am langa mine pe Andi, argentinianul care e si arbitru aici la EXATLON si care a construit aceste trasee extraordinare! Astept raspunsurile voastre", a spus Cosmin Cernat.

La final prezentatorul EXATLON a dezvaluit ca il va prezenta public pe Andi, argentinianul care a conceput aceste trasee si care este si arbitru la EXATLON.

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmin Cernat (@cosmin_cernat2001) on