Cosmin Cernat a observat apropierea dintre Renata și Tarzy: „Sunteți cam apropiați…” Ce au spus ce doi concurenți despre relația dintre ei

Autor: Diana Bostan

Ce au spus Renata și Tarzy despre relația lor

Sursa: Captură KANAL D

Noi apropieri la ”Insula de 1 milion”. În ediția de duminică, 7 aprilie, Cosmin Cernat a adus în discuție apropierea dintre Renata și Tarzy. Iată cum au răspuns cei doi concurenți!

Renata și Tarzy au stârnit noi controverse la ”Insula de 1 milion”. Apropierile celor doi din arenă i-a atras atenția lui Cosmin Cernat. Renata a luat microfonul și a dezvăluit cum stau lucrurile, de fapt, între ea și Tarzy.

Ce se întâmplă în Renata și Tarzy de la ”Insula de 1 milion”

În timp ce se pregătea să învârtă ruleta, Cosmin Cernat a fost distras de tricoul purtat de Renata. Tricoul cu mesajul ”Viață periculoasă” îi aparține, de fapt, lui Tarzy, iar acest lucru a stârnit un nou val

de reacții printre concurenți.

Citește și: Armin Nicoară a părăsit “Insula de 1 milion”! “Nu credeam că voi ajunge în acest moment să îmi fie foarte dor de soția mea, credeam că voi fi doborât de boală” 

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Renata a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Tarzy. Concurenta a mărturisit că Tarzy și Vlădoaia s-au oferit să-i facă ținuta pentru această seară, iar ei i-a plăcut extrem de mult această combinație.

Cosmin Cernat: Al cui e (tricoul)?

Renata: A lui Tarzy.

Cosmin Cernat: Adică ați făcut schimb de tricouri?

Tarzy: Nu este un tricou, este un sutien. Este ideea Vlădoaiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Renata: Mi-au ales ținuta...amândoi. Nu vreau să zic nimic, mă simt bine cu ea. Nu neapărat că mă reprezintă că nu-s foarte periculoasă, dar...

Cu cine doarme Renata de la ”Insula de 1 milion”

Cosmin Cernat a continuat șirul întrebărilor pentru Renata și pentru Tarzy, menționând faptul că cei doi par apropiați.

Citește și: „O să murim de foame…” Răsturnare de situație la „Insula de 1 milion”! Concurentul care dă toate strategiile peste cap! Primele imagini din episodul de astăzi, de la 21:00, pe Kanal D

Cosmin Cernat: Nu știu, arătați așa...sunteți cam apropiați

Renata: Doar niște schimburi de păreri. Că de dormit, dorm cu altcineva.

Spre surprinderea lui Cosmin Cernat, Renata a mărturisit faptul că doarme cu Alex.

Cine sunt Renata și Tarzy de la ”Insula de 1 milion”

Renata a crescut în Târgu Mureș și a absolvit Liceul Pedagogic din oraș.

Cu o pasiune pentru frumusețe și îngrijire personală, a urmat apoi un curs de cosmeticiană și lash artist, perfecționându-și abilitățile de-a lungul timpului. Cu șase ani de experiență în domeniu, ea este un profesionist recunoscut în industria cosmetică. Unul dintre cele mai remarcabile atuuri ale Alexandrei este corectitudinea ei și simțul practic bine dezvoltat.

Tarzy, sau așa cum este cunoscut, Dinu Liviu Ionel, este un actor originar din Craiova, care compune muzică hip-hop.

A jucat în multe filme cunoscute din România, precum ”Clanul”, ”Vlad„ ,”Miami Beach„ și "Băieți Deștepți". Acesta s-a apucat de cântat imediat după terminarea liceului, transformându-se într-un artist care își aduce contribuția distinctivă la scena muzicală românească. Versurile sale, influențate de realitățile străzii și de experiențele personale, îl plasează în fruntea unei generații de artiști autentici și puternici.

Iată ce s-a întâmplat în ediția de duminică, 7 aprilie, la ”Insula de 1 milion”: