Cosmin Cernat, anunț fără precedent pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”: „O să învârt de doua ori ruleta”. Ce înseamnă acest lucru! Primele imagini din episodul de luni, 13 mai, de la 20:00, pe Kanal D

Autor: Diana Ghita

Ce se va întâmpla luni, 13 mai, pe „Insula de 1 milion”

Sursa: Captură KANAL D

Ediția de luni, 13 mai, vine cu surprize pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat va învârti ruleta de două ori și îi va ține pe participanți în suspans.

Înainte ca prezentatorul să le dea această veste concurenților, atmosfera se anunță a fi una tensionată, întrucât Variu va veni cu o strategie care va deranja unele persoane. De asemenea, vor ieși scântei între Tudor și Sorin.

Cu ce strategie va veni Variu luni, la „Insula de 1 milion”

În episodul de duminică, 12 mai, al show-ului „Insula de 1 milion”, Variu a fost ales de ruletă să facă nominalizările pentru probele de luni.

Acesta are o tactică bine pusă la punct, pe care nu vrea să o schimbe: „N-o să renunț la varianta mea, vreau să merg până la capăt cu decizia pe care am luat-o”.

Mai exact, concurentul va concepe o probă mixtă. Însă Vlădaia nu va vedea cu ochi buni strategia acestuia de a pune față în față două femei și doi bărbați și va considera că este laș: „El nu are curaj să joace cu bărbații.

Cu cine poate să aibă șanse egale? Nu cu femeile?”
.

Citește și: Eliminare în lacrimi la „Insula de 1 milion”! Concurenta care a spus „adio” competiției: „O concurentă foarte puternică”

Totuși, Alina nu va fi de aceeași părere, întrucât consideră că: „Fiecare alege ceea ce crede că e bine pentru el”.

Mâine vor fi puse în joc nouă brățări, a câte 20.000 de lei fiecare. Acest lucru înseamnă un total de 180.000 de lei. Cine își va recupera brățările, cine va pleca acasă și cine va acumula altele noi, aflați în episodul de luni, 13 mai, difuzat de la 20:00, pe Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin Cernat va învârti de două ori ruleta

În ediția următoare se vor naște tensiuni și între Sorin și Tudor. Acesta din urmă se va înfuria pe sudic și îi va aduce acuzații dure: „Uiți de multe ori toate minciunile pe care le spui”.

Vlădaia îl va susține pe colegul ei de trib și va aduce în prim-plan faptul că: „ Sorin nu face altceva decât să provoace”.

Sorin nu se va lăsa călcat în picioare de cei din Camp-ul Vesticilor și va aduce în discuție, de față cu toți concurenții, strategiile murdare făcute de Tudor pe parcursul competiției: „Mi-a spus că sunt manipulator, în schimb cred că el a manipulat foarte multe persoane cu strategia lui”.

Citește și: Andrei și Tudor, strategie fără precedent la „Insula de 1 milion”! Pe cine vor să facă „o țintă” cei din tabara Vesticilor: „Să fie cineva din camp-ul ăsta”

Spre finalul episodului de mâine, prezentatorul, Cosmin Cernat, îi va lua prin surprindere pe concurenți și va învârti ruleta de două ori: „În această seară o să învârt de două ori ruleta”.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.