Cosmin Cernat, cu ochii cat cepele cand a vazut ce a facut Ion Oncescu in direct! Si-a ridicat tricoul rosu, al Faimosilor si toti au incremenit. Ce purta Oncescu pe dedesubt

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 mai 2018, 13:58

Oncescu a "dezertat" din echipa Faimosilor.

In direct, Ion Oncescu si-a ridicat tricoul rosu, pe care il purtau toti fostii Faimosi prezenti in platou iar pe dedesubt s-a vazut tricoul albastru, al Razboinicilor.

In timp ce pe tricoul rosu al lui Ion scria "Faimos din greseala", pe cel albastru scria "fan Razboinicii". Imediat, Oncescu a plecat din tribuna Faimosilor si s-a indreptat spre Razbonici, unde a fost primit cu bratele deschise.

"Intr-o noapte, acolo, plimbandu-ma, m-am intalnit cu Ionut si se uita la orizontul pe care el nu il avea. Era plin de speranta si cred ca speranta lui e pura, cred ca are o sansa sa faca ceva, mai mult decat niste cuvinte", a spus Oncescu despre fostul adversar.

Iata ce declaratie controversata a facut campionul de scandenberg:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.