Cosmin Cernat, dezvăluiri exclusive despre pregătirea pentru „Insula de 1 milion”, de la Kanal D! “Va fi o adevărată desfășurare de forțe!” Care este cel mai important lucru pe care îl va lua cu el

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 feb 2024, 12:42

Cosmin Cernat ne-a dezvăluit în exclusivitate cum se pregătește pentru plecarea în jungla dominicană, unde va prezenta show-ul „Insula de 1 milion”! Îndrăgitul prezentator TV a mărturisit ce obiect important va lua cu el!

Noua emisiune “Insula de 1 milion”, care va începe în curând la Kanal D, va avea cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România și va aduce în atenția publicului, un spectacol total al naturii umane, într-un carusel de emoții, spirit competițional, dinamică socială, într-un peisaj sălbatic, în minunata junglă dominicană. În cadrul reality show-ului de aventură vor participa 50 de concurenți cu vârste, profesii și pasiuni diferite ce vor ajunge în mijlocul celui mai mare experiment social.

Cosmin Cernat ne-a dezvăluit în exclusivitate cum se pregătește pentru plecarea în jungla dominicană

Cosmin Cernat va prezenta noul realty show de aventura „Insula de 1 milion”, la Kanal D și va fi ghidul celor 50 de concurenți ce vor intra în competiție, în Republica Dominicană. Cu o experiență de treizeci de ani în media, îndrăgitul prezentator va aduce în atenția telespectatorilor tot ceea ce se va întâmpla relevant pe insula de 1 milion şi va fi în mereu alături de concurenți, pe tot parcursul show-ului.

Cosmin Cernat se pregătește deja pentru plecarea în jungla dominicană și pentru show-ul „Insula de 1 milion” și a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate.

Citește și: Cosmin Cernat este prezentatorul celui mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”!

„Vin în acest super show cu toată experiență mea de om de televiziune și de prezentator de reality.

Sunt bucuros să mă întorc acolo unde a început povestea noastră de succes în materie de reality de aventură, odată cu “Exatlon”, un format care a scris istorie în televiziunea din România și care a consolidat poziția de trendsetter a Kanal D. Acum aducem publicului o nouă emisiune fenomen, un reality de aventură, cel mai amplu experiment social televizat. Va fi o adevărată desfășurare de forțe, iar eu mă pregătesc serios pentru acesta aventură extraordinară.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acord atenție maximă tuturor detaliilor legate de format, mă documentez în legătură cu toate aspectele pe care le implică acest reality.

Este extrem de importantă disciplină prezentatorului, rigoarea în tot ceea ce înseamnă pregătire fizică, mentală, de altfel mereu am acordat atenție acestor lucruri. Evident că nu ratăm vizita medicală atât de necesară.”, a declarat Cosmin Cernat.

Citește și: Cosmin Cernat, primele declarații despre noul proiect pe care îl va prezenta la Kanal D: „Insula de 1 milion”; „Sunt realmente extrem de emoționat, extrem de bucuros!”

Întrebat de asemenea care este cel mai important obiect pe care îl va lua cu el când va pleca în jungla dominicană, Cosmin Cernat a mărturisit că nu-i va lipsi o icoană, care cu siguranță îl va ocroti pe durata șederii sale departe de casă și îl va călăuzi permanent.

„Cel mai important lucru pe care îl voi lua cu mine va fi o icoană.”, a spus Cosmin Cernat.