Cosmin Cernat, dezvaluiri socante de la EXATLON: "Unii dintre concurenti s-au speriat..." Ce s-a intamplat in camp-ul din Republica Dominicana

Editor Web: Silviu Bunea Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 aug 2018, 18:43

Cosmin Cernat, prezentatorul EXATLON, a acordat un interviu in exclusivitate in care a vorbit despre experienta traita in Republica Dominicana.

Vedeta Kanal D a dezvaluit ca, in momentul in care a decis sa se alature acestui proiect, s-a asigurat mai intai ca totul va fi 100% real.

"M-am uitat la format cu atentie, cum procedez de obicei la mai toate emisiunile pe care le fac, si am decis ca e in regula si vreau sa intru in aceasta poveste. Am crezut ca va avea succes. 

"Am fost si rezervat pe de-o parte, iar pe de alta parte am crezut foarte tare in el. Pentru ca prima intrebare pe care am pus-o a fost daca „e adevarat“. Sau daca nu e scripted, fake, si mi-au zis ca nu se pune problema de asa ceva. Realitatea nu m-a dezamagit", a spus Cosmin Cernat. 


Vrei sa castigi 1000€ in 60 de minute? Inscrie-te alaturi de partenerul/partenera ta, la Cine-i Chefu'?


Prezentatorul EXATLON a mai adaugat ca schimbarile fizice au fost atat de mari in cazul unor concurenti incat unii dintre ei chiar s-au speriat cand s-au vazut prima data in oglinda dupa mult timp.

"Exista lucruri care nu se vad si e normal, dar exista si lipsa asta de incredere a publicului: „lasa, ba, ca nu e chiar asa“ Si la noi in Romania e mai abitir decat in alte parti: „hai, ma, ca nu cred eu ca aia dorm acolo, ca mananca doar aia, mai primesc si ei ceva, stii?“ Si pe mine m-au

oprit oamenii pe strada sa ma intrebe: „dar ce, Cosmin, chiar asa a fost?“

"Si le raspund: „dar nu i-ati vazut pe aia cum aratau la inceput? Cand a venit Giani abia putea sa se rostogoleasca, intelegi? Si acum a fost la Cluj si a jucat 20 de minute ca atunci cand era tanar.“ Sigur ca nu vezi, ca nu ii cantaresti in fiecare zi. S-au speriat prima data cand au fost la restaurant, unii dintre concurenti s-au speriat cand s-au uitat prima data in oglinda dupa un timp.

Cititi interviul complet pe adevarul.ro.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.