Cosmin Cernat, MARTURISIRI CUTREMURATOARE: “Mama a rezistat 45 de zile in fata cancerului”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Cosmin Cernat a vorbit in exclusivitate la “Teo show” despre drama care i-a marcat viata: la sase ani isi pierdea mama in batalia cu o maladie cumplita.

Vedeta TV a marturisit la “ Teo show ” ca avea doar 6 ani pe cand si-a pierdut mama. Disparitia ei s-a intamplat brusc, lasand un gol imens in sufletul lui. Mama lui Cosmin Cernat avea 39 de ani cand a fost diagnosticata cu cancer la pancreas. Din pacate, organismul ei a capitulat rapid in fata bolii. Dupa 45 de zile a murit lasand in urma ei o familie indurerata.

La cativa ani dupa aceasta tragedie, Cosmin Cernat a mai fost marcat de o alta disparitie! Bunica materna a pierit si ea, tot de cancer.

Nu era medicina de acum. E evident! Acum lucrurile pot fi private si altfel. Au operat-o, dupa trei zile au adus-o acasa, dupa inca trei zile s-a terminat povestea ei pe acest Pamant ”, a declarat Cosmin Cernat.

##VIDEO111878##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.