Cosmin Cernat, primele impresii despre Exatlon Romania sezonul 2, direct din Republica Dominicana! Iata ce a spus prezentatorul TV despre concurentii care vor lua startul competitiei pe 29 august, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2018, 11:25

Cel mai asteptat show al momentului revine cu un nou sezon, la Kanal D, din 29 august, de la ora 19:30.

Intensitate la maximum a trairilor, competitie sportiva suta la suta reala, strategii, euforie, disperare, conflicte inerente si povestea individuala a celor 20 de concurenti extraordinari, care vor da totul pe nisipurile din Republica Dominicana, ii vor face pe telespectatori partasii unei experiente unice.

Reality-ul a adus un suflu nou pe piata media din Romania, cu tot ceea ce inseamna aceasta competitie fabuloasa, de la intrecerile pe traseele complexe pana la intamplari in afara jocurilor, precum si emotia meciurilor internationale.

Faimosii si Razboinicii au ajuns in Republica Dominicana si se pegatesc de o perioada epica a vietii lor! Teoretic, stiu ce ii asteapta, cu totii au vazut primul sezon al emisiunii, dar surprizele se vor tine lant atat pentru ei, cat si pentru milioanele de fani ai „Exatlon”. Unele tin de detalii concrete ale show-ului, altele de evolutia in concurs a fiecarui concurent, de modul in care vor sti acestia sa faca fata izolarii, lipsei confortului si presiunii competitiei. 
 

Aflat deja de ceva timp in Replublica Dominicana, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a impartasit, in exclusivitate, pe contul lui de socializare, impresii legate de experienta ce va urma.

 

2exatlonromania #kanaldromania

O postare distribuită de Cosmin Cernat (@cosmin_cernat2001) pe

Nu rata miercuri,  29 august, de la ora 19:30, marea premiera a noului sezon „Exatlon”,

reality-ul revolutionar care te face sa simti adrenalina la cote maxime in aceasta toamna, numai la Kanal D! 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.