Cosmin Cernat si cele mai pretioase comori ale sale! Iata ce familie frumoasa si unita are indragitul prezentator al competitiei Exatlon!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2018, 18:01
video Foto(6)

Cosmin Cernat, prezentatorul competitiei Exatlon, a petrecut mare parte din vacanta din vara aceasta alaturi de cei mai iubiti oameni.

Dupa lunile petrecute in Republica Dominicana, unde a prezentat vreme de cinci luni primul sezon al competitiei Exatlon, Cosmin Cernat a ajuns in Romania, impeuna cu sotia si cei trei copii, pentru ca se bucura de tara natala si a-si revedea rudele si prietenii.

Pentru Cosmin Cernat cel mai emotionant moment a fost ca de fiecare data cand revine in tara, revederea tatalui sau, pe care il iubeste si il respecta enorm.

Acelasi lucru le-a insuflat si copiilor sai, care s-au atasat foarte mult de bunicul lor.

Cosmin Cernat este casatorit cu Madalina Morosanu din anul 2011, alaturi de care formeaza un cuplu de invidiat si au o familie numeroasa si fericita.
Cernat are doua fiice din primul sau mariaj, Ayana si Maya, a caror mama este fosta campioana mondiala la atletism Monica Iagar, iar Madalina are un fiu tot dintr-o prima casnicie esuata, primul ei sot fiind fiul celebrului om de televiziune Dumitru Morosanu.


 

 

Taguri: