Cosmin Cernat și Mihai Hînda, provocări în lanț la “Roata Norocului”, duminica aceasta!

Author: Diana Tilă

Cum vor sta cu norocul și cu perspicacitatea în fața puzzle-ului veți află urmărind duminică, de la ora 20:00, o ediție memorabilă a show-ului prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi

Duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi ne invită să urmărim o ediție memorabilă “Roata Norocului”, show-ul care face minuni în fiecare ediție, oferind șansa participanților de a câștiga premii uriașe, de la obiecte electronice și electrocasnice și până la marele premiu, o mașină nou-nouță.

Citește și: “Invitatul de 12”, din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 12:00, simultan la Radio Impuls şi Kanal D2

Cosmin Cernat și Mihai Hînda, provocări în lanț la “Roata Norocului”, duminica aceasta!

În ediția de duminică “Roata Norocului” Cosmin Cernat și Mihai Hînda, vedetele Kanal D2 și Radio Impuls, sunt gata să învârtă “Roata Norocului” din dorința de a ajuta o familie aflată în dificultate.

“Facem tot ce putem să iasă bine, cu Roata asta aici!”,  le transmite membrilor familiei nevoiașe Cosmin Cernat, prezentator al emisiunilor „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” și „Invitatul de 12”, ambele emisiuni difuzate simultan pe Radio Impuls și pe Kanal D2.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“N-am dormit toată noaptea! M-am uitat doar la <Roata Norocului> ca să văd strategii de joc”,  afirmă Mihai Hînda, realizatorul emisiunii „Bară la Bară ”,  difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00,  la Radio Impuls.

Momente unice, demne de savurat și împărtășit, îi vor transforma pe Cosmin Cernat și Mihai Hînda din invitați în spectatori, iar ceea ce va urma va rămâne în istoria celebrului show “Roata Norocului”.

 Distractie ca la carte, muzică bună, premii importante și nelipsitele pedepse marca “Roata Norocului” vor face din ediția de duminica aceasta “Roata Norocului” una de neuitat!

Citește și: Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show! "Sunt fericită!"; Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare