Cosmin Cernat, tenis pentru o cauza nobila! „Daca poti sa faci o fapta buna, cat de mica, este extraordinar!”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 oct 2021, 10:14
video Foto(4)

Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii "Invitatul de 12", difuzata in fiecare duminica, de la  12:00, la Radio Impuls, a participat in acest weekend la turneul „Tenis pentru Fapte Bune”, organizat de Asociatia The Social Incubator.

Comin Cernat a primit cu bucurie invitatia de a participa la acest eveniment menit  sa celebreze un sport nobil si, in acelasi timp, sa ii sustina pe tinerii defavorizaţi din Romania, prin intermediul sportului. Fondurile stranse cu aceasta ocazie vor fi directionate catre tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului si care doresc sa isi continue educatia pentru a avea sansa unui viitor mai bun.

Cosmin Cernat, tenis pentru o cauza nobila!

" Orice forma de implicare la nivel civic mi se pare extraordinara. Sunt copii care la majorat ies din centrele de plasament si trebuie sa se descurce in viata; si nu le este deloc usor. Cei de la asociatia The Social Incubator ii ghideaza si ii ajuta pe acesti tineri. Daca poti sa faci o fapta buna, cat de mica, este extraordinar de important.

Daca fiecare dintre noi ar face acest lucru, viata noastra, a tuturor, ar fi foarte frumoasa. Eu am jucat tenis pentru acesti copii, a fost un sentiment extraordinar
", a declarat Cosmin Cernat.

Citeste si: Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe terenul de tenis s-au reunit in acest weekend, pentru o cauza nobila, artisti, sportivi de performanta sau tineri pasionati de sport si de ideea de a face bine semenilor lor. Alaturi de Cosmin Cernat, printre cei prezenti la eveniment s-au aflat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Horia Brenciu, Elisabeta Lipa, Andrei Jinga – jucator profesionist de tenis, baschetbalistul Virgil Stanescu si multi alti iubitori de sport si fapte bune.

Citeste si: Duminică, Cosmin Cernat, sărbătorit într-un mod inedit, chiar în emisiunea sa, „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!