Cosmin Cernat tocmai a facut anuntul: luni se schimba regulamentul Exatlon! Cum vor juca cei CINCI concurenti ramasi in competitia de la KANAL D

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 mai 2018, 11:06

Schimbarea de regulament a fost necesara deoarece, dupa editia de duminica, echipa Faimosilor va fi compusa dintr-un singur concurent.

In editia de luni, ultima editie inaintea semifinalei, concurentii vor juca individual, nu se va mai tine cont de echipa din care fac parte, a anuntat Cosmin Cernat la inceputul Arenei Exatlon, locul unde se decid eliminarile din competitie.

Prezentatorul a motivat schimbarea prin faptul ca nu ar fi normal ca patru Razboinici sa concurenze impotriva unui singur Faimos.

Citeste si:  Echipa #Faimosii de la Exatlon nu mai exista! Vladimir Draghia si Catalin Cazacu au fost propusi pentru eliminare! Cine a fost trimis acasa de telespectatori

Inclusiv Roxana va juca individual. Ea a stat "pe bara" in editia de duminica, deoarece nu mai exista nicio fata in echipa Faimosilor.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.