Cosmin, decizie radicală în privința Ștefaniei! „Ai avut timp în noaptea asta lungă să te gândești la tot ce simți pentru mine!” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla marți, 28 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2024, 22:03

Cosmin, ultimatum pentru Ștefania, în Casa iubirii! Concurentul va categoric si îi va cere Ștefaniei un lucru uluitor în fața tuturor! Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, marți, 28 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își găsească perechea, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige declanșate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. Deși păreau din ce în ce mai apropiați și își mărturisiseră deja sentimentele unul pentru celălalt, în cea mai recentă Gala, Cosmin și Ștefania au ajuns în pragul despărțirii.

Neînțelegerile lor au apărut odată cu venirea lui Antoni în cadrul show-ului, care le-a dat relația peste cap.

Ștefania va spune la ce concluzii a ajuns după o îndelungată analiză

În ediția de marți, 28 mai 2024, în Casa iubirii va pluti din nou o atmosferă tensionată și apăsătoare deoarece în centrul atenției se vor află Ștefania și Cosmin, care vor continuă să își spună replici acide.

Pe de o parte, Ștefania îi va transmite lui Cosmin faptul că a stat și a analizat în detaliu tot ceea ce s-a petrecut în Gala de duminică pentru a află cu ce anume a greșit.

Citește și: Cosmin, șocat de reacțiile Ștefaniei față de Antoni, în timpul întâlnirii lor din camera roșie! „Am văzut ce aveam de văzut. Aș fi băgat mâna în foc pentru ea!” Ștefania a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul

Ștefania: Am stat și am analizat să văd ce au văzut alții și eu nu am văzut! Și mi-am dat seama că din exterior, cum au spus toți și cum au văzut toți, a părut să fi avut vreun interes, dar în același timp eram supărată pentru că știam că din partea mea nu este nimic!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cosmin: Chiar a fost întrebat Antoni de către băieți dacă el a simțit interes din partea ta către el! Flirt mai exact! Și el a răspuns că da!

Cosmin, ultimatum pentru Ștefania, în Casa iubirii! Concurentul îi va cere să spună în fața tuturor ce simte pentru el

Deși toată lumea credea că Ștefania și Cosmin vor găsi între timp o soluție și vor da uitării tot ceea ce s-a întâmplat și se vor concentra pe reconsolidarea relației lor, în ediția de marți, lucrurile vor capătă o întorsătură neașteptată.

Cosmin va adopta o atitudine radicală și îi va cere Ștefaniei să spună în fața tuturor ce sentimente are pentru el.

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”

„Nu știu ce să mai cred, sincer! Ai avut timp în noaptea asta lungă să te gândești la tot ce simți pentru mine! Vreau să spui în fața tuturor tot ce simți pentru mine! Te rog frumos!”,

va spune Cosmin.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.