Cosmin, decizie uluitoare în privința Juliei! „O s-o percep altfel de azi înainte pentru că am văzut o persoană mai deschisă și mi-a plăcut!” Iată cum a reacționat Catinca

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2023, 20:43

Cosmin s-a reorientat către Julia, noua concurentă din Casa iubirii! Iată cum a reacționat Catinca, fosta lui parteneră, dar și ce controverse s-au iscat în platou! „Te vede cu alți ochi!”

După o Gala de duminică, presărată cu multe momente tensionate și controverse uluitoare, concurenții din Casa iubirii au început o nouă săptămâna într-o atmosfera mai relaxată și mai optimistă. Pe de o parte, Cosmin a luat o decizie importantă și s-a reorientat către Julia, cea mai nouă concurentă, pe care își dorește să o cunoască mai bine și chiar să se apropie reciproc, iar pe de altă parte, Lorena și Laurențiu au făcut noi pași spre împăcare.

Cosmin are de gând să se apropie de Julia! Iată cum a reacționat Catinca

În ediția de astăzi în Casa iubirii a predominat o atmosfera romantică deoarece Cosmin a decis că după perioada în care a încercat să formeze un cuplu cu Catinca nu a mai simțit să se apropie de nicio altă concurență, însă apariția Juliei în emisiune i-a trezit interesul de a o cunoaște mai bine și de a se apropia.

Tânărul a mărturisit astăzi în față tuturor faptul că de câteva zile a început să o privească altfel pe Julia și chiar îi place mult felul ei de a fi. Mai mult decât atât, Cosmin i-a spus blondine că își dorește să o cunoască mai bine și chiar să se apropie pas cu pas.

Toți concurenții s-au arătat uluiți de hotărârea luată de Cosmin, însă de departe cea mai șocată a fost Catinca, deoarece nu se aștepta că fostul ei partener să își îndrepte atenția tocmai spre Julia.

Vizibil afectată de cele petrecute în platou, concurență a încercat să își stăpânească starea nervoasă și să privească în liniște la conversația dintre Cosmin și Julia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cosmin: O s-o percep altfel de azi înainte pentru că am văzut o persoană mai deschisă și mi-a plăcut! Cu siguranță o să mai interacționăm de acum încolo!

Laurențiu: Julia, Cosmin mi-a zis că te vede cu alți ochi.

Larisa: La ce concluzie ați ajuns? Ați putea avea o relație neserioasă sau nu?

Julia: Eu zic să vedem prima dată date-ul și după...

Citește și: Bianca și Ionuț au trecut la alt nivel al relației lor! Iată cum a reacționat Radu și ce acuzații a lansat la adresa celor doi concurenți! „Mie mi s-a părut totul plănuit!”

Citește și: Patrick și Patricia de la „Casa Iubirii” s-au întâlnit în club „Eu cu Patrick am mai ținut legătura” Mai există sau nu sentimente între cei doi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.