Cosmin este noul concurent din Casa iubirii! Cu ce intenții a intrat tânărul în casă și ce așteptări are

Author: Diana Tilă
Foto(6)

Cosmin Radu este noul concurent care a pășit astăzi în "Casa iubirii", emisiune difuzata la Kanal D

Surpriză imensă pentru fetele din Casa iubirii! Tinerele au făcut cunoștință cu Cosmin, noul concurent care a pășit marți, 25 iulie, în platoul emisiunii. Iată cu ce gânduri a venit tânărul! 

Citește și: Lovitură sub centură pentru Lorena! Laurențiu nu își mai dorește o relație cu ea: "E decizia mea!"

Cosmin este noul concurent din Casa iubirii!

După o ediție cu multe momente tensionate, emoții și răsturnări neașteptate de situație, concurentele au aflat în cele din urmă că un nou concurent va intra în Casa iubirii.

Chipeșul Cosmin le-a dăruit fetelor câte un trandafir roșu, după care a început să povestească despre el și să le răspundă concurentelor la întrebări. Acestea și-au arătat imediat interesul și atenția pentru noul mascul din “Casa iubirii”. 

Tânărul de 24 de ani este din Timișoara și lucrează ca ospătar într-un restaurant. Cosmin a mărturisit că a intrat în cadrul emisiunii, deoarece își dorește să își găsească sufletul pereche. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Ce băiat i-a atras atenția: "Nu mi-e frică să iubesc!"

Întrebat dacă a venit pentru o anumită fată, Cosmin a mărturisit că are un top. Noul concurent a dezvăluit că sunt trei fete pe care le place, însă nu a vrut să mărturisească care sunt acestea.

Acesta își dorește să găsească o fată carismatică, frumoasă și loială. Cosmin Radu se descrie ca fiind un bărbat calm, capabil să se descurce în orice situație.

Este nerăbdător să aibă parte de cele mai frumoase experiente ale vieții lui, în "Casa iubirii".

Cosmin: "Îmi plac femeile liniștite, care să nu fie foarte cicălitoare. Să fie copilăroasă, dar matură când trebuie. Să trateze lucrurile cu seriozitate, așa sunt și eu."

Cosmin a reușit să le impresioneze pe fete, care sunt total uimite de venirea lui și chiar foarte încântate, dar și pe băieți.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.