Cosmin le ține în suspans pe Ștefania și Bianca! „Nu am un verdict deocamdată!” Aflați cum au reacționat cele două concurente devenite rivale și ce s-a întâmplat în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2024, 20:26

Cosmin a recunoscut ca nu poate să aleagă încă intre Ștefania si Bianca

Sursa: Captură YouTube

Cosmin se simte bine în compania Ștefaniei, însă o admiră și pe Bianca! Concurentul a făcut dezvăluiri neașteptate astăzi în Casa iubirii! Iată cum au reacționat cele două rivale și ce controverse s-au iscat în platou! „Am văzut interesul mai mare față de mine!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a debutat în forță la Kanal D, aducând în atenția publicului zece concurenți noi dornici să își caute jumătatea, dar și patru concurenți din cel de-al doilea sezon, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care și-au dorit enorm să rămână pentru a-și întâlni perechea mult dorită. Încă de la primele ediții concurenții au început să se cunoască mai bine și chiar să se lege primele simpatii.

După câteva încercări eșuate, Cosmin a decis să își caute jumătatea în continuare, orientându-se inițial către Bianca și apoi către Ștefania. Cele două tinere s-au simțit admirate și au început să aibă așteptări din ce în ce mai mari din partea lui Cosmin, care a devenit din ce în ce mai confuz și mai nehotărât.

Cosmin a făcut dezvăluiri neașteptate despre Ștefania și Bianca, astăzi în Casa iubirii! Iată cum au reacționat cele două rivale

După ce zilele trecute Cosmin a surprins pe toată lumea din Casa iubirii, când a strâns-o în brațe pe Ștefania, în ediția de astăzi, tânărul a mărturisit că se simte încă nehotărât și nu poate oferi un verdict în ceea ce le privește pe cele două fete care se luptă pentru inima lui. Vizibil afectate de întreaga situație creată, Ștefania și Bianca au încercat să își păstreze calmul și să aștepte în continuare decizia lui Cosmin.

Citește și: „Copia nu-i original”. Război total între Julia, Bianca și Ștefania. Care dintre cele trei va ajunge la inima lui Cosmin

La un moment dat, Ștefania a declarat că a simțit un interes mai mare pentru ea din partea lui Cosmin și nimeni nu îi poate strica starea, nici măcar Bianca, rivala ei. Pe de altă parte, Bianca nu dă nici ea înapoi din a-l cunoaște pe Cosmin, cel puțin câtă vreme acesta nu va lua o hotărâre fermă.

Astăzi, tânăra a intervenit în clipa în care concurentul a declarat că nu are încă un verdict și i-a sugerat din nou acestuia să ia o decizie pentru a nu le ține pe loc pe niciuna dintre ele.

Cosmin: „Și pe tine te simpatizez, dar nu știu... nu am un verdict deocamdată! Aș fi vrut să mai treacă un pic timpul, dar totodată mi se pare incorect față de voi! Faptul că te țin și pe tine așa! Și nici față de Ștefania nu mi se pare ok, pentru că ea de câte ori a venit aici

a venit pentru mine! Mi-a oferit exclusivitate și eu nu! O să încerc să-mi pun eu ordine în gânduri!”

Ștefania: „Te rog! Asta te-am rugat, în cazul în care îți amintești și săptămâna trecută! Te-am rugat să te gândești foarte bine și totodată să nu ții persoane pe loc! Adică să iei o decizie pentru tine!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Robi: „Ștefania, tu n-ai nicio legătură cu Cosmin că el încă așteaptă chestii de la Bianca și așa mai departe! Nu te deranjează?” 

Ștefania: „Sincer, nu! Pentru că am văzut și eu interesul lui mai mare față de mine și nu am preocupări sau ceva...”

Cosmin: „ Am spus că voi da un verdict cât pot de repede!”

Deși băieții îl văd pe Cosmin mai interesat și mai atras de Ștefania, acesta a ezitat să dea un răspuns în ceea ce le privește pe cele două concurente care lupta pentru inima lui. Nici Julia nu pare foarte împăcată cu toată situația creată în ultima vreme și privește cu indignare și cu oarecare invidie și gelozie la bătălia dintre Ștefania și Bianca pentru Cosmin, concurentul pe care l-a admirat și în sezonul anterior.

Citește și: „Eu am filmat”. Ce se întâmplă între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă le-a răspuns fanilor cu privire la despărțirea de iubitul său

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?