Cosmin Nedelcu: lupta cu propria greutate și viața personală. În câte filme a jucat de-a lungul timpului

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 11 oct 2023, 01:55

Cosmin Nedelcu

Sursa: https://www.facebook.com/cosmin.nedelcu1

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a ajuns, pe propriile forțe, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România.

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, are 37 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România.

Cine este Cosmin Nedelcu

Cosmin Nedelcu s-a născut pe data de 22 iulie 1986 în Focșani, Vrancea și este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de stand-up și film. Acesta a devenit cunoscut după ce a apărut în numeroase emisiuni de stand-up, dar și la emisiuni precum „În puii mei” sau „Băieți de oraș”.

Cosmin Nedelcu a jucat în nu mai puțin de opt roluri în tot atâtea filme, primul, în urmă cu 13 ani.

Citește și: Micutzu, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Iată care sunt filmele în care acesta și-a pus amprenta: Copacul dorințelor: La 6 KM, 202 m distanță de centrul orașului (2009), Websitestory (2010), IMPROvSHOW (2014), Petrecere privată (2016), Faci sau taci (2019), 5Gang: Un altfel de Crăciun (2019), Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie (2021), Teambuilding (2022).

Cosmin a absolvit Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu” din orașul natal și a participat la numeroase spectacolele de improvizație de stand-up comedy.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmin Nedelcu a slăbit 50 de kg în trei ani

De-a lungul timpului, cunoscutul actor a avut probleme mari cu greutatea. Acesta a povestit cum a reușit să slăbească aproximativ 50 de kilograme în trei ani de zile.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu.

Fiind alături de un prieten care și-a făcut operație de micșorare de stomac, actorul s-a urcat pe cântar și a observat că avea nu mai puțin de 167,8 kg.

Cosmin Nedelcu a adăugat că: „El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni.

A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”.

Cosmin Nedelcu se află într-o relație cu Dumitrița Răzlog

Îndrăgitul comediant este într-o relație de câțiva ani cu Dumitrița Răzlog, de profesie inginer. Aceasta este de origine din Chișinău și are ca pasiune pictura. Pe contul acesteia de Instagram se poate observa cât de talentată este, după ce a expus o serie dintre picturile sale.

Citește și: Micutzu face lamuriri dupa scandalul de pe Calea Victoriei! Drept la replica OFICIAL al actorului

Recent Cosmin Nedelcu a lansat filmul Teambuilding

Cosmin Nedelcu a regizat și a jucat în filmul, recent lansat, Teambuilding. Filmul a fost vizionat de mii de români. Printre aceștia s-au aflat și mulți critici care au lăsat comentarii răutăcioase la adresa filmului și a actorilor, însă Cosmin Nedelcu nu s-a lăsat intimidat și le-a răspuns unora dintre ei: „Bună ziua! Mulțumim pentru feedback. Singura posibilitate la care m-am gândit ar fi să downloadați filmul pe un stick, să-l deconectați de calculator (nu uitați să apăsați pe “safely remove”) și apoi să vă căutați un loc ok în care să așezați stickul ca mai apoi să vă faceți nevoile. Sau puteți să îi dați play de pe Netflix, să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să vă așezați cumva comod să vă puteți c**a. Ultima sugestie e mai anevoioasă, dar pare că sunteți un om hotărât. Zi frumoasă!”

Sursă: ro.wikipedia.org

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.