Cosmin, postare surprinzătoare în mediul online: „Cu copiii noștri”. Foștii concurenți de la „Casa iubirii” și-au pus fanii pe jar

Autor: Diana Ghita

Cosmin a vorbit despre copii pe rețelele sociale

Sursa: Instagram Cosmin Radu

În urmă cu doar câteva ore, Cosmin a postat un videoclip inedit pe rețelele sociale, prin intermediul căruia a transmis un mesaj uluitor.

În respectivul filmuleț publicat pe Instagram, Cosmin a apărut, alături de Ștefania, într-o mașină. Însă foștii concurenți de la „Casa iubirii” nu erau singuri, ci în compania a doi patrupezi pe care tânărul i-a numit „copiii lor”.

Cosmin și Ștefania s-au postat alături de cățeii lor

În videoclipul postat pe Instastory, Cosmin se afla pe scaunul pasagerului, iar iubita lui pe bancheta din spate, alături de doi căței din rasa bichon, cu care tânăra a părut să fie foarte grijulie.

Tocmai de aceea, fostul concurent a scris în respectivul story: „Cu copiii noștri”.

Cei doi îndrăgostiți păreau foarte fericiți în compania celor două animăluțe, prin intermediul cărora dau impresia că s-ar pregăti pentru rolul de părinți. Chiar dacă, momentan, Cosmin și Ștefania nu au specificat că ar avea în plan un copil, par să fie din ce în ce mai responsabili de când s-au mutat împreună.

Deși, deocamdată, foștii concurenți de la „Casa iubirii” se rezumă doar la a avea grijă de animalele lor de companie, în ultima vreme, în mediul online, au apărut diverse zvonuri precum că blondina ar fi însărcinată. Însă Cosmin a demontat aceste speculații.

Citește și: La un pas de despărțire? Cosmin nu poate fi alături de Ștefania! Ce decizie au luat cei doi îndrăgostiți

„Lăsase lumea comentariu când ai zis de un lucru care este crucial. Îți dai seama că toată lumea s-a gândit că este însărcinată”,  i-a spus Radu lui Cosmin, în timpul unei transmisiuni live pe TikTok.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”

Cum a răspuns Cosmin zvonurilor precum că Ștefania ar fi gravidă

Ulterior, Cosmin a explicat că el și Ștefania nu așteaptă un copil „Și dacă ar fi fost, ce treabă ar avea? Ce să zică: Aaa, da, sunt însărcinată, e adevărat”.

Deși foștii concurenți de la „Casa iubirii” nu au un copil, acest lucru nu le răpește fericirea, întrucât au numeroase motive de bucurie.

Cel mai mare dintre acestea constă în faptul că, după aproape o lună în care au stat departe unul de celălalt, după descalificarea lui Cosmin, au reușit să-și continue povestea de dragoste începută în show-ul matrimonial.

Citește și: Cosmin și Ștefania de la “Casa iubirii” au părăsit România. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți și de ce întâlnire emoționantă au avut parte

Ștefania și Cosmin și-au arătat entuziasmul chiar după ce au postat clipul cu cei doi căței. După această postare, cei doi îndrăgostiți au publicat o fotografie căreia i-au atașat melodia „Amândoi”, cântată de Matteo.

„Amândoi, sclipeam atât de tare/  Amândoi, în lumea asta mare/  Amândoi, împreună până la soare/  Și pe drum luam câteva stele-n buzunare”, sunt versurile care au rulat pe fundalul imaginii.

 


Cântăreața Oana Radu, una dintre cele mai apreciate artiste din România, va fi invitata ediției din această duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, pe Kanal D.