Cosmin riscă să fie eliminat! Andreea Mantea anunță ce se va întâmpla cu concurentul: „Decizia noastră este...”. Nu ratați un nou episod incendiar sâmbătă, 11 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea anunță ce se va întâmpla cu Cosmin.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea anunță care va fi soarta lui Cosmin în competiție, iar suspansul și emoțiile ating cote uriașe.

Cosmin riscă să fie eliminat

În episodul de mâine, 11 mai 2024, emoțiile și suspansul ating cote maxime, în special în sufletele Ștefaniei și al lui Cosmin, care nu știu ce se va întâmpla cu soarta concurentului în emisiune după ce mai multe conversații în care Cosmin ar fi

divulgat informații din competiție au ieșit la iveală.

Andreea Mantea va fi prezentă mâine în sala în care se țin galele, acolo unde va chema concurenții pe conexiune pentru un moment foarte important.

Citește și: Cu ce se ocupă Ionuț de la “Casa iubirii” după despărțirea de Bianca: ,,Toată lumea m-a întrebat ”. Fostul concurent are un nou job

„După cum bine vedeți mă aflu aici, în gală, pentru că urmează un moment extrem de important. Vă aștept și pe voi aici, alături de mine”, va spune Andreea Mantea.

Toată lumea vine de îndată în gală, iar frica se poate citi pe chipurile lui Cosmin și al Ștefaniei. Andreea Mantea a anunțat, de față cu toată lumea, că soarta lui Cosmin va fi decisă de concurenți prin vot, astfel că fiecare pleacă să-și exprime părerea în urne, pe un bilețel scris.

După vot, la finalul zilei, prezentatoarea îl va anunța pe Cosmin dacă va rămâne sau nu în competiție.

Citește și: Se leagă o relație între Patrick și Julia? Blondina i-a făcut declarații neașteptate concurentului, în camera roșie: „Te plac!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„De o vreme, au apărut în mediul online niște capturi în care se presupune că ar exista o conversație între Cosmin și o altă persoană. Astăzi o să vă exprimați părerea prin vot. Ei bine, Cosmin, astăzi este ziua în care eu te voi anunța decizia luată. La finalul zilei de astăzi vei afla dacă îți vei mai continua drumul aici, alături de Ștefania, sau nu”, va declara Andreea Mantea.

Andreea Mantea anunță ce se va întâmpla cu Cosmin

În timp ce concurenții stau fiecare în casele lor, Cosmin pare să fie pedepsit și trimis în camera roșie. Ștefania privește imaginile cu iubitul ei și așteaptă decizia Andreei Mantea cu lacrimi în ochi.

Cosmin se întoarce, într-un final, înapoi din camera roșie, deoarece a venit momentul ca frumoasa prezentatoare să-l anunțe care va fi soarta lui în continuare în emisiune.

Cu lacrimi în ochi, Ștefania și Cosmin așteaptă să afle verdictul.

„Cosmin, a sosit momentul. Prin urmare, Cosmin, decizia noastră este...”, va spune Andreea Mantea.

Ce se va întâmpla cu Cosmin și care este decizia luată în urma presupuselor sale acțiuni aflați sâmbătă, 11 mai 2024, într-un nou episod incendiar din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.