Cosmin și Ștefania au avut primul date! Surpriza emoționantă pe care i-a pregătit-o tânărul a făcut-o pe blondină să izbucnească în plâns

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 feb 2024, 10:06

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cosmin i-a pregătit o mare surpriză Ștefaniei.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cosmin i-a făcut o surpriză absolut emoționantă Ștefaniei! De asemenea, concurenții au putut vedea și primul lor date.

Cosmin i-a pregătit o surpriză romantică de Dragobete Ștefaniei

Astăzi a plutit dragostea în „ Casa iubirii ” de Dragobete! Sărbătoarea românească a iubirii i-a dat lui Cosmin un prilej de a-i pregăti Ștefaniei o surpriză inedită.

Citește și: „Sunt foarte solicitată”. Cum s-a schimbat viața Mihaelei de la ”Casa iubirii” după emisiune. Fosta concurentă, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu Sorin Rus

Concurentul a venit în casa fetelor înarmat cu cadouri, iar Ștefania și-a arătat emoțiile încă de când acesta a intrat pe ușă. Cosmin i-a oferit iubitei lui un buchet de trandafiri superbi, de culoare albastră și, pe lângă asta, i-a scris o poezie foarte emoționantă.

La insistențele Andreei Mantea și ale concurenților, Cosmin a citit poezia scrisă din inimă pentru Ștefania.

„Încă de la început/ Ochii pe ea i-am avut/ Stătea-n colț, pe canapea/ Două vorbe nu scotea/ Atât de scumpă era/ Când vorbea și când zâmbea/ Încât din mine scotea/ Ce nu știam a avea/ Simțeam să o pupăcesc/ În joacă s-o drăgălesc/ Părul încet să-i ating/ Și la pieptul meu s-o simt/ E atât de copilăroasă, drăgălașă și frumoasă/ Încât supărat de-aș fi/ Ea sigur ar reuși/ Cu o simplă îmbrățișare/ Să-mi alunge acea stare/ Mulți o vor și mulți

vor vrea/ Să dispar de lângă ea/ Însă nu vor reuși/ Și tot cu mine va fi”, este poezia scrisă de Cosmin, pentru Ștefania.

Citește și: „Ea încă are niște sentimente”. Ștefania nu-i permite nici în ruptul capului Juliei să se apropie de Cosmin! Concurentele și-au aruncat săgeți usturătoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Versurile lui Cosmin au atins-o la suflet atât de tare pe Ștefania încât aceasta a izbucnit în lacrimi de fericire și a afirmat că îi place ceea ce i se întâmplă. 

Ștefania și Cosmin au fost la date

În sfârșit, Ștefania și Cosmin au avut primul date marca „Casa iubirii”. Cei doi concurenți au gătit împreună piept de rață cu ajutorul unui bucătar chef, care i-a îndrumat în bucătărie și în pregătirea farfuriei. 

După ce s-au jucat în bucătărie, Cosmin și Ștefania au făcut o plimbare în parc și au vorbit despre diverse lucruri. Ștefania i-a mărturisit lui Cosmin că-și dorește să vadă mai mulți pași din partea lui și că, într-o relație, îi place ca partenerul ei să o iubească și să-i ofere multă atenție, practic, să fie obsedat de ea.

După ce s-au plimbat în parc, Cosmin i-a propus să mai meargă să mănânce ceva, iar de data aceasta au servit o pizza și un suc de portocale.

Ambii concurenți și-au mărturisit unul altuia că s-au simțit bine la acest date, iar relația dintre ei o ia pe drumuri din ce în ce mai serioase. Cosmin s-a lăsat chiar dus de val și i-a spus Ștefaniei că și-ar dori ori să-i cunoască el părinții, ori s-o ia la Timișoara și s-o prezinte părinților lui. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.