Cosmin și Ștefania au făcut pasul cel mare la scurt timp după ce tânăra a părăsit „Casa iubirii”! Ce părere au părinții lor despre decizia pe care au luat-o

Autor: Diana Ghita

Ce decizie au luat Cosmin și Ștefania

Sursa: TikTok carausustefania; Instagram stefania.carausuu

Imediat după ce a fost eliminată din „Casa iubirii”, Ștefania și-a continuat povestea de dragoste cu iubitul ei, Cosmin, acasă la care s-a mutat de curând.

În loc să se întoarcă în Italia, la familia ei, după ce a părăsit „Casa iubirii” Ștefania a decis să se mute alături de Cosmin, la Timișoara, decizie pe care nu pare să o regrete, întrucât, după spusele tânărului, iubita lui s-a adaptat foarte repede în noul mediu.

Ce părere au părinții Ștefaniei și ai lui Cosmin despre decizia de a se muta împreună

Într-un live pe TikTok cu Radu, cei doi îndrăgostiți s-au arătat foarte fericiți că lucrurile decurg așa cum s-au așteptat, iar Cosmin a fost cu adevărat surprins de faptul că partenera lui s-a obișnuit foarte repede cu noua ei casă.

„Acum putem să facem ce vrem, când vrem, să ieșim unde vrem. Să ne vedem când vrem e inevitabil, că stăm împreună. E foarte fain și surprinzător pentru mine e faptul că s-a acomodat foarte foarte repede.

Mă așteptam să-i fie un pic mai greuț”,
a spus Cosmin.

Deși părinții lor nu au o relație foarte apropiată, aceștia nu ezită să comunice atunci când au de discutat subiecte referitoare la copiii lor și la modul în care decurge relația acestora.

Citește și: Cum au fost surprinși Cosmin și Ștefania! Ce se întâmplă, în acest moment, în relația celor doi iubiți: „Din rău am făcut bine”

„Părinții noștri nu au legături așa, de se aud foarte des, dar, din câte știu eu, din câte mi-a spus mama, se înțeleg bine între ele, ne susțin amândouă”,  a spus Ștefania, în timpul transmisiunii live.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

Cum se comportă Cosmin cu Ștefania

Deși Radu a spus că mama Ștefaniei ar putea fi îngrijorată de această mutare, Cosmin l-a asigurat că, de când formează un cuplu cu Ștefania, a făcut tot posibilul să-i demonstreze viitoarei lui soacre faptul că fiica ei este pe mâini bune.

„Mama ei a văzut, de la început, în mine un om responsabil și, probabil, de asta mă apreciază și ne susține în continuare.

Eu i-am spus și cred că a văzut, și ea, prin micile mele gesturi din emisiune, faptul că mă interesează fericirea ei (n.r. a Ștefaniei), mă interesează bunăstarea ei și să nu ducă lipsă de nimic și cred că din asta rezultă faptul că vreau să-i fie bine și că încerc să-i ofer tot ce are nevoie. Deci nu cred că și-ar pune problema asta.(...) Femeia, în principiu, știe că este bine unde este”,  a
explicat tânărul, pe live.

Citește și: Ștefania a făcut marele anunț: „Sunt însărcinată, e adevărat” Ce au răspuns ea și Cosmin referitor la sarcina fostei concurente

De asemenea, Ștefania a confirmat că mama ei are încredere deplină în Cosmin: „Este sigură că sunt în siguranță lângă el și nu își face griji pentru mine”.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!