Cosmin și Ștefania de la “Casa iubirii” au părăsit România. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți și de ce întâlnire emoționantă au avut parte

Autor: Diana Bostan

Cosmin și Ștefania de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Cosmin CSR

Cosmin și Ștefania și-au surprins fanii cu ultimele postări. După ce au stat o perioadă la Timișoara, acasă la Cosmin, cei doi au plecat în Italia, acolo unde fostul concurent a cunoscut-o pe mama Ștefaniei.

Deși Cosmin a fost descalificat, iar Ștefania a părăsit competiția pentru a fi alături de sufletul ei pereche, relația celor doi pare să funcționeze de minune și-n afara show-ului matrimonial. Cei doi au făcut un pas important în relația lor, așa că au plecat în Italia, acolo unde Cosmin a făcut cunoștință cu mama iubitei sale.

Citește și: Cosmin și Ștefania au făcut pasul cel mare la scurt timp după ce tânăra a părăsit „Casa iubirii”! Ce părere au părinții lor despre decizia pe care au luat-o

Cosmin și Ștefania au plecat în Italia

Cosmin și Ștefania, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiunea "Casa Iubirii", au părăsit competiția, dar relația lor pare să reziste cu succes și în afara show-ului. Cei doi au demonstrat că sentimentele lor sunt autentice, continuând să petreacă timp împreună și să își cunoască familiile reciproc.

Citește și: Cum au fost surprinși Cosmin și Ștefania! Ce se întâmplă, în acest moment, în relația celor doi iubiți: „Din rău am făcut bine”

După ce Ștefania a vizitat Timișoara, orașul natal al lui Cosmin, unde a avut ocazia să cunoască familia și prietenii acestuia, acum a venit rândul lui Cosmin să facă un pas important în relația lor. Cosmin și Ștefania au plecat în Italia, la Padova, unde Ștefania a locuit alături de mama ei. Aceasta a fost o oportunitate pentru Cosmin de a o cunoaște pe mama iubitei sale și de a se familiariza cu locurile în care Ștefania a crescut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Cosmin a împărtășit un moment special din călătoria lor în Italia printr-un Instastory în care a menționat-o pe mama Ștefaniei.

Cei trei se aflau într-un restaurant din Padova, savurând bucatele italiene și bucurându-se de compania plăcută. Acest gest a subliniat încă o dată cât de bine s-a integrat Cosmin în familia iubitei sale și cât de serioasă este relația lor.

Mama Ștefaniei are încredere totală în Cosmin

În cadrul unui live pe TikTok, Cosmin a dezvăluit faptul că mama Ștefaniei are încredere în el, iar el a făcut tot posibilul să-i demonstreze viitoarei lui soacre faptul că fiica ei este pe mâini bune. 

Citește și: Ștefania a făcut marele anunț: „Sunt însărcinată, e adevărat” Ce au răspuns ea și Cosmin referitor la sarcina fostei concurente

„Mama ei a văzut, de la început, în mine un om responsabil și, probabil, de asta mă apreciază și ne susține în continuare. Eu i-am spus și cred că a văzut, și ea, prin micile mele gesturi din emisiune, faptul că mă interesează fericirea ei (n.r.

a Ștefaniei), mă interesează bunăstarea ei și să nu ducă lipsă de nimic și cred că din asta rezultă faptul că vreau să-i fie bine și că încerc să-i ofer tot ce are nevoie. Deci nu cred că și-ar pune problema asta.(...) Femeia, în principiu, știe că este bine unde este”,  a explicat tânărul, pe live.