Cosmin și Ștefania, momente de neuitat în Italia! Cum au fost surprinși foștii concurenți de la „Casa iubirii” la malul Mării Mediterane

Autor: Diana Ghita

Cum petrec Ștefania și Cosmin în Italia

Sursa: Instagram stefania.carausuu

Cosmin și Ștefania au plecat la începutul acestei săptămâni într-o escapadă romantică în Italia, unde s-au întâlnit cu mama blondinei.

Foștii concurenți de la „Casa iubirii” au mers la Padova, în vizită la mama Ștefaniei, Petronela, unde se bucură de momente de relaxare. Cei doi au publicat, recent, mai multe postări prin care le-au arătat fanilor că petrec momente de neuitat.

Cum au fost surprinși Cosmin și Ștefania la malul Mării Mediterane 

Într-o postare recentă pe Instagram, Ștefania l-a surprins pe Cosmin într-un moment amuzant, în timp ce dansa pe stâncile de la malul mării.

În fotografie, Cosmin plin energie pozitivă. Aceasta este doar una dintre numeroasele momente de voie bună pe care cei doi le împărtășesc cu fanii lor.

Înainte de acest moment, Cosmin a demonstrat din nou cât de atent și romantic poate fi. Tânărul le-a cumpărat un buchet de trandafiri galbeni iubitei sale și mamei acesteia. Gestul său a fost apreciat de cele două femei importante din viața lui.

Trandafirii galbeni, simbol al prieteniei și al fericirii, au fost așezați cu grijă pe o masă, pe fundalul unei priveliști încântătoare spre Marea Mediterană. Acest cadrul pare să reflecte perfect starea de armonie și fericire pe care o trăiesc cei trei în aceste momente.

Citește și: Cosmin, postare surprinzătoare în mediul online: „Cu copiii noștri”. Foștii concurenți de la „Casa iubirii” și-au pus fanii pe jar

În prezent, Cosmin, Ștefania și mama acesteia se află în Grado Centro, o destinație cunoscută pentru frumusețea sa naturală și pentru atmosfera sa liniștită. Aici, cei trei se bucură de clipe de neuitat, departe de agitația cotidiană, în timp ce explorează împreună locuri noi și creează amintiri frumoase. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Ce părere are mama Ștefaniei despre Cosmin

Relația dintre Cosmin și Ștefania, începută sub lumina reflectoarelor, în „Casa iubirii”, a evoluat frumos și natural. Chiar dacă cei doi au stat departe unul de celălalt aproximativ o lună, după ce tânărul a fost descalificat, într-un final au reușit să-și continue relația în afara emisiuni, după eliminarea blondinei.

Fanii celor doi sunt încântați să vadă cum povestea lor de dragoste continuă să se dezvolte și cum fiecare zi petrecută împreună este o nouă oportunitate de a-și întări legătura.

Citește și: Cosmin și Ștefania de la “Casa iubirii” au părăsit România. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți și de ce întâlnire emoționantă au avut parte

Această escapadă în Italia nu este doar o vacanță pentru Cosmin și Ștefania, ci și o ocazie de a-și consolida relația și de a petrece timp prețios alături de mama tinerei, care îl îndrăgește pe partenerul ei, conform unor declarații făcute recent de acesta: „Mama ei a văzut, de la început, în mine un om responsabil și, probabil, de asta mă apreciază și

ne susține în continuare”.  

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.