Cosmin și Ștefania, primul sărut în Casa iubirii! Cei doi concurenți sunt în culmea fericirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 16 feb 2024, 18:22

Cosmin și Ștefania au decis să facă pasul cel mare și s-au sărutat. Cum au reacționat concurenții din Casa iubirii?

Telespectatorii Kanal D au avut parte de o ediție plină de surprize. Cosmin și Ștefania s-au sărutat pentru prima dată! Fetele și băieții au rămas surprinși când au văzut imaginile cu cei doi tineri.

Citește și: Cine este fata alături de care s-a fotografiat Ionuț, imediat după ce a anunțat ca se mută din apartamentul Biancăi: “Love you”

Cosmin și Ștefania, primul sărut în Casa iubirii!

În ediția de vineri, 16 februarie, Ștefania și Cosmin au dat frâu liber sentimentelor și s-au lăsat duși de val.

La începutul sezonului 3 ''Casa Iubirii", Ștefania mărturisea că dintre toți băieții doar Robert este pe gustul ei. Însă, după prima cameră roșie, dezamăgirea a fost mare, iar tânăra a decis să se reorienteze și a ajuns să-l cunoască mai bine pe Cosmin.

Cosmin a încercat să o cunoască și pe Bianca, însă acesta a ajuns la concluzia că nu se potrivesc. Bianca a suferit un pic după refuzul tânărului, dar și-a revenit.

Revenind, însă, la Cosmin și Ștefania, cei doi tineri se plac foarte mult, iar Patrick, prietenul cel mai bun al lui Cosmin, a mărturisit la un moment dat că de când Ștefania face parte din viata lui, parca e un alt om, în sensul bun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

În ediția de vineri, Cosmin și Ștefania, le-au făcut o mare surpriză telespectatorilor. Cosmin a mărturisit că și-ar fi dorit să o sărute pe Ștefania în camera roșie, dar i-a fost teamă că acesta îl va refuza.

Cosmin:'' Mă gândeam, e fiind mai micuță, mai emoționată, nu știam sigur dacă îți dorești. Îmi era frică.''

În cele din urmă, încurajați de toți cei din casă să se sărute, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor si au trecut la fapte. Astfel, cei doi concurenți s-au sărutat cu foc și patos și au dansat pe o melodie lentă, de dragoste.

Cosmin și Ștefania au plutit pe ritmul muzicii ca în al nouălea cer și au transmis emoții în toată casa.

Citește și: Nona de la ”Casa iubirii”, la brațul unui bărbat misterios. Bruneta l-a dat uitării pe Patrick și s-a afișat cu noua cucerire de Ziua Îndrăgostiților

Rămâne de văzut care va fi parcursul celor doi concurenți în Casa iubirii.

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat cu tinerii din Casa, urmăriți materialul video de mai joc!