Cosmin și Ștefania s-au logodit! „S-a întâmplat mai demult” Mama Ștefaniei a fost de față în cel mai important moment al cuplului

Autor: Laura Macovei

Cosmin și Ștefania s-au logodit

Sursa: Instagram

Cosmin și Ștefania au făcut anunțul cel mare pe rețelele sociale și au dezvăluit cum s-a petrecut momentul în care fostul concurent al emisiunii „Casa Iubirii” i-a oferit inelul iubitei sale.

Cosmin și Ștefania s-au logodit, iar frumoasa blondină le-a prezentat fanilor inelul oferit de iubitul ei. 

Citește și: Ștefania, mărturii surprinzătoare la trei săptămâni după ce s-a mutat cu Cosmin: „Credeam că o să ne despărțim”. Ce detalii a dezvăluit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Cosmin și Ștefania s-au logodit! Cum arată inelul pe care fostul concurent i l-a oferit iubitei sale

Cosmin și Ștefania, foști concurenți ai emisiunii "Casa Iubirii," au avut o evoluție interesantă atât în cadrul emisiunii, cât și în afara ei. În timpul show-ului, relația lor a trecut prin momente tensionate și provocări, cu multe întrebări despre sentimentele reale și viitorul relației lor. Cosmin, de exemplu, a insistat la un moment dat să afle clar ce simte Ștefania pentru el, ceea ce a dus la discuții intense între cei doi.

În cele din urmă, cei doi au decis să treacă relația lor la un alt nivel, iar Cosmin a făcut pasul cel mare. Fostul concurent din Casa Iubirii i-a oferit mult așteptatul inel iubitei sale, însă a ținut să precizeze că nu este o cerere în căsătorie. 

Cosmin: Eu nu știu cum să prezint asta, sincer!

Ștefania: Prezint-o!

Cosmin: Da, bine, hai că văd. Avem un anunț important de făcut pe care l-am ținut secret să zic așa.

Ștefania: S-a întâmplat mai demult.

Mama Ștefaniei a fost de față

Cosmin: S-a întâmplat mai demult, de când eram prin Italia.

Era de față și mama ei și vă zic exact ce s-a întâmplat, de fapt, vă arăt.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

S-a întâmplat asta (n.r. arată inelul) Nu am cerut-o de soție!

Ștefania: Nu! Gen e „logodna”.

Cosmin: Având în vedere faptul că noi stăm împreună, mâncăm împreună, facem chestii împreună, eu m-am gândit că logic și firesc să fie un inel de logodnă.

Ștefania: L-am primit și eu în sfârșit.

Cosmin: L-ai primit, de când l-ai primit? De mai mult timp.

Ștefania: În emisiune se vorbea de mult de inelul ăsta.

Cosmin: Da, dar în emisiune era vorba să îți dau inelul de iubită, că ai zis tu că așa se face în Italia, dar am sărit peste pasul ăla.

După ce s-au mutat împreună, relația lor a continuat să evolueze. Deși Ștefania a recunoscut că la început a avut îndoieli și chiar se temea de o posibilă despărțire, lucrurile au început să se așeze mai bine între ei. Ea a mărturisit că, în ciuda acestor temeri inițiale, au reușit să-și construiască o viață împreună și să depășească dificultățile întâmpinate. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.