Cosmin va da cărțile pe față și va spune ce decizie a luat în privința Juliei, noua concurentă! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, 22 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2023, 21:15
Foto(4)

Momente tensionate vineri în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu își vor spune din nou replici acide, iar Cosmin va lua o decizie uluitoare în ceea ce o privește pe noua concurentă, Julia! „Ești frumoasă! Îmi place că ești o femeie independentă!”

Vineri se anunță o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii plină de momente neprevăzute, de răsturnări uluitoare de situație și de clipe tensionate. În ediția precedentă băieții au avut parte de o surpriză de proporții deoarece o nouă concurentă a venit pentru a-și caută jumătatea în cadrul show-ului. Julia a făcut furori cu aspectul ei fizic și cu felul ei de a fi și totodată a iscat multe reacții în rândul fetelor, pentru că a mărturisit că îi admira pe Cosmin și pe Laurențiu, pe care își dorește să îi cunoască mai bine.

Cosmin va da cărțile pe față și va spune ce decizie a luat în privința Juliei, noua concurentă

În ediția de vineri, 22 septembrie 2023, în Casa iubirii va pluti o atmosferă tensionată deoarece pe de o parte, Lorena și Laurențiu își vor adresa noi replici acide, iar pe de altă parte Cosmin îi va spune Juliei, nouă concurență ce decizie a luat în privința ei.

Citește și: Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția

Seria tensiunilor va fi deschisă de Lorena și Laurențiu, care vor ajunge din nou într-un punct critic al relației lor. După declarațiile făcute de Julia, Lorena s-a arătat destul de deranjată de atitudinea lui Laurențiu față de noua concurentă, care recunoscuse că îl admira și că își dorește să facă pași spre el.

Lorena: Te interesează? Ești curios de cum sunt eu?

Laurențiu: Vrei să ne vedem?

Lorena: Nu, ai spus să nu mai vin niciodată în casă băieților cu scopul de a te vedea pe tine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Laurențiu: Și asta a fost întrebare capcană!

Lorena: Știam! Hai, ciao!

Pe de altă parte, Radu se va înfuria teribil pe Robert, despre care susține că nu îl lasă intenționat în pace și intervine ori de câte ori el poartă o discuție cu cineva din casă fetelor. Între timp, Cristina realizează că Radu are o problema și s-a enervat și nu înțelege ce anume l-a determinat să reacționeze în acel mod.

„Nu pot să am o discuție și eu în emisiunea asta fără Robert! Dacă nu îl am pe Robert în coasta mea să mă completeze, așa că nu mai vorbesc!”, va spune Radu.

Și tot în ediția de vineri, Cosmin va da cărțile pe față și îi va spune direct și fără menajamente Juliei ce decizie a luat în privința ei.

Tânărul îi va dezvălui că îi admira frumusețea și faptul că este o femeie independența însă consideră că nu va fi ceva serios între ei.

Citește și: Andreea Mantea, momente surprinzătoare și emoții uriașe astăzi în Casa iubirii! Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată ce daruri a primit din partea concurenților

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.