Cosmin, val de hate în online! Concurentul a fost criticat aspru pentru cum s-a comportat cu Ștefania: “Să-ți fie rușine”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 mai 2024, 16:11

Cosmin a fost pus la zid de către fani pentru atitudinea avută față de Ștefania

Sursa: Instagram: Cosmin CSR

Cosmin a fost luat la rost de internauți. Acesta a fost pus la zid pentru modul în care s-a comportat cu iubita sa. Iată ce îi nemulțumește pe susținătorii emisiunii ”Casa iubirii”!

Cosmin și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din ”Casa iubirii”, însă relația de iubire a luat o altă întorsătură de la venirea lui Antoni. Cosmin a fost nemulțumit de faptul că Ștefania i-ar fi arătat lui Antoni prea mult interes. Cu toate acestea, susținătorii cuplului sunt dezamăgiți de atitudinea concurentului!

Cosmin a fost pus la zid de susținătorii emisiunii ”Casa iubirii”

După ce a vizionat camera roșie pe care Ștefania a avut-o cu Antoni, Cosmin și-a schimbat radical părerea despre iubita sa, fiind la un pas de a pune punct relației. Acesta a susținut faptul că Ștefania i-ar fi arătat lui Antoni un anumit interes, lucru care pentru el este de neiertat. Deși a încercat să-i explice că nu simte nimic pentru Antoni, Ștefania a rămas uimită și dezamăgită de atitudinea iubitului ei.

Citește și: Cosmin își ia în brațe iubita și încearcă să o calmeze: „Mă lași, că nu pot să respir?” Ce a supărat-o la culme pe Ștefania

De această părere sunt și susținătorii cuplului Cosmin-Ștefania. Internauții l-au pus la zid pe Cosmin și sunt de părere că Ștefania era doar emoționată, nu și interesată de Antoni. Concurentul a fost dur criticat în mediul online, după ce au văzut cum Ștefania plânge din cauza lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Să-ți fie rușine că ai făcut-o pe Ștefania să plângă, deși ea a demonstrat, inclusiv în camera roșie, că te iubește...nu

o meriți”,  a fost comentariul lăsat de un urmăritor al emisiunii ”Casa iubirii”.

Internauții sunt dezamăgiți de Cosmin

Alți utilizatori și-au exprimat dezamăgirea și speranța că acesta și-a cerut scuze față de Ștefania: „Sper că ți-ai cerut scuze până acum față de Ștefi”. În plus, fanii emisiunii au amintit de suferințele provocate de Cosmin altor concurente, precum Giulia și Bianca, adăugând că Ștefania nu merită să treacă prin aceleași experiențe dureroase.

Citește și: Ștefania a dat cărțile pe față și a spus ce simte pentru Antoni! Iată cum a reacționat concurentul și ce comentarii s-au stârnit în Casa iubirii! „A vrut să țină relația cu Cosmin în așteptare!”

„Karma, Cosmin! Așa au suferit după tine Julia la început...mult a mai plâns după tine! La fel și Bianca! Și acum o faci pe Ștefania să plângă din nou!”, a fost un alt comentariu.

În ediția de miercuri, 29 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”, Ștefania a izbucnit în lacrimi, fiind dezamăgită de atitudinea lui Cosmin față de ea. Deși a spus că nu se vede cu un alt băiat, Cosmin nu a luat încă o decizie în ceea ce privește viitorul relației dintre cei doi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.