Cosmina Pasarin, adepta stilului rock-chic: "Nu as purta niciodata dresuri desirate, cizme albe sau incaltaminte cu talpa ortopedica"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Cosmina Pasarin este o fashionista veritabila. Bruneta spune ca este adepta stilului rock-chic si a povestit cum ii place sa asorteze hainele astfel incat sa fie mereu originala.

Cosmina Pasarin este o fashionista veritabila. Bruneta spune ca este adepta stilului rock-chic si a povestit cum ii place sa asorteze hainele astfel incat sa fie mereu originala.


"Stilul vestimentar de inspiratie rock ma reprezinta de ceva vreme si consider ca acest stil este si foarte versatil pentru ca poti purta diverse tinute de inspiratie rock atat ziua cat si seara, la iesirile in oras sau la diverse evenimente.
Imi place sa port geci din piele, tricouri lejere, pantaloni din piele, bocanci, ghete sau botine cu toc foarte inalt, accesorii metalice si masive si din cand in cand imi place sa-mi inveselesc outfit-urile cu fuste din tul sau rochite diafane din dantela sau voal. Evident, nu trebuie sa uitam nici de "atitudinea rock", avem nevoie aici si de un pic de indrazneala si relaxare",
a spus Cosmina Pasarin pentru perfecte.ro.


Cat despre obiectele vestimentare pe care Cosmina nu le-ar purta niciodata, ea detesta dresurile desirate sau cizmele si gentile albe.

"Nu imi plac dresurile desirate, consider ca sunt foarte vulgare, nu as purta colanti fara sa am in partea de sus un t shirt lung sau pantaloni scurti care descopera acea parte a corpului mai mult decat trebuie...nu as purta niciodata cizme sau genti de culoare alba, nu as purta niciodata rochie de seara intr-un club, nu imi plac cataramele, nu imi place incaltamintea cu talpa ortopedica, nu imi plac nici ciocatele (brrrr...;)
si nici pantalonii lui aladin"

 

Taguri: