COSMOTE inoveaza prin revolutionarea conceptului de abonament

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 31 aug 2021, 05:20

Se spune ca orice calatorie incepe cu un prim pas – cel mai lung, cel mai indraznet, cel mai greu. Pentru COSMOTE, acest pas este astazi facut spre a redesena viitorul telefoniei mobile, revolutionand conceptul de abonament, asa cum il stiam cu totii.

Astfel, operatorul porneste intr-o calatorie de transformare care va conduce la simplitate si calitate in beneficiul consumatorilor. Acum, romanii pot experimenta cu adevarat conceptul de Nelimitat!

De la momentul lansarii telefoniei mobile in Romania, ati avut de-a face cu un numar in crestere de optiuni, planuri tarifare, combinatii de minute si SMS-uri, unele limitate, altele nelimitate, dar care practic nu au oferit nicio posibilitate de a face o comparatie relevanta intre ele.

Insa intotdeauna exista o solutie la indemana pana si pentru cele mai complicate probleme.



In linie cu strategia orientata catre segmentul smartphone pe care operatorul a implementat-o in ultimii ani, prin noul sau portofoliu, COSMOTE imbunatateste experienta de utilizare prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicatii mobile in functie de planul tarifar ales. Mai mult, pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc o extindere a volumului de trafic recomandat, COSMOTE Romania a lansat noi extraoptiuni ce ofera pana la 4GB extra-trafic: patru optiuni Connect Mobile Free si trei optiuni BlackBerry Free.


Cu aceste noi abonamente, COSMOTE inoveaza intr-un mod la care putini se asteptau, simplificand procesul de selectie a pachetelor adecvate nevoilor de comunicare pentru clientii sai. Impreuna avem puterea de a schimba lumea complexa intr-un univers simplu al comunicarii nelimitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

 

 

Taguri: