Costa 460 de dolari si e semnul luxului suprem! Uite la ce foloseste acest dispozitiv auriu. Milionarii le cumpara cu sutele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:11

Pistolul cu Sampanie e inventia unui francez care dat lovitura pe piata americana.

Dispozitivul se vinde cu 359 de dolari si e creat de compania frantuzeasca  numita Extra-Night. Recent, a avut loc lansarea in Statele Unite, in Miami, iar cererile i-au luat prin surprindere pe producatori.

Jeremy Touitou, un om de afaceri specializat pe zona de viata de noapte, este cel care imprta Pistolul cu Sampanie in America. "Am inceput sa comercializam produsul in urma cu doar 10 zile si cererile au luat-o razna.

Aproape am epuizat primul stoc de 300-400 de unitati", a declarat Touitou.

"Toti rapperii si muzicienii incearca sa puna mana pe unul, ca sa il foloseasca in urmatorul videoclip. A fost o nebunie pana acum."

Pentru a folosi Pistolul, e suficient sa atasezi de cadrul metalic o sticla de sampanie, sa o agiti de cateva ori si esti gata sa stropesti cu sampanie pana la 8 metri distanta.
Iata un videoclip demonstrativ:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”